Kulcsszó keresés /


Sütőtök, a csodás szuperétel!

  • 2017. október 20.

Igazán szívet melengető a piaci standokra megérkezett különböző formájú, és a narancs különböző árnyalataiban pompázó sütőtökök látványa. Jobb kedvre derít, és azonnal kedvet kapunk egy finom, könnyű, vitamindús, sütőtökös étel elkészítéséhez. A sütőtök az év utolsó zöldsége, egy igazi last minute vitaminbomba, ami méltán érdemelte ki a szuperétel minősítést.

olvass tovább

Last minute nőnapi ötletek sörkedvelő csajoknak

  • 2017. március 08.

Reggel óta azon töröd a fejedet, mivel lephetnéd meg életed párját nőnap alkalmából? Valami különlegesebbet adnál neki egy szimpla csoki plusz virág kombónál? Ne ess kétségbe, íme néhány vagány last minute ötlet a Sör mi többtől, amelyekkel tuti leveszed a lábáról a kedvesedet, akit ezek után biztosan magával ragad a sörmánia.

olvass tovább

5+1 last minute trükk, amely még idén nyáron formába hozhat

  • 2016. augusztus 19.

Csak nem már jó előre kitaláltad, hogy a tavalyi hatalmas buktát elkerülendő, idén bizony nyár végére, ha nem inkább ősz elejére időzíted a bikiniszaggató vakációt? És egyúttal azt is megtippelnénk, hogy ennek ellenére a legújabb kollekciós dressz már májusban ott lapult a fiókodban – persze csak hogy legyen még méret belőle -, s akkor már kellett egy színben/mintában/stílusban hozzápasszoló flip-flop és strandtáska is.

olvass tovább

Last minute karácsonyi ajándékötletek!

  • 2015. december 22.

Mindenkivel megesik legalább egyszer az életben, hogy az utolsó utáni pillanatra hagyja az ajándékok beszerzését! Ha ez éppen idén esett meg veled is, most adunk néhány ajándékötletet, amivel célirányosan vetheted bele magad a bevásárlóközpontok embertömegébe!

olvass tovább

Egy last minute úton találkoztunk!

Vannak történetek, amelyeket muszáj megírni. Leginkább azok, amelyekről azt gondolom, hogy sokan beilleszthetik az olvasottak tanulságát az életükbe. Hogy éppen akkor és ott van rá szükségük, amikor olvassák, vagy egyszerűen csak olyan a történet, ami erőt, hitet ad bárkinek, vagy mindenkinek – mert olykor mindannyian elkereseredünk egy kicsit…

olvass tovább

Last minute London - interjú Kis Gergővel

  • 2012. július 25.

Balatonalmádiban, a Magyar Úszószövetség edzőtáborában értük utol hazánk egyik leggyorsabb kétéltű emberét. Kis Gergő a július 24-i kiutazás előtt korábbi olimpiai emlékeiről és londoni terveiről is mesélt.

olvass tovább