Kulcsszó keresés /


Együtt lila és zöld? Ez komoly?

  • 2021. február 08.

A legendás újpesti ultra, FAT, polgári nevén Bokros László ezúttal a nem kevésbé legendás futballista Páncsics Miklós lányát,Wukovics-Páncsics Dianát látja vendégül.

olvass tovább

Kapd el a stílust!

  • 2013. október 03.

Nagyvárosi életérzés, skandináv elemekkel, és a 2013 év legdivatosabb színeivel és anyagaival! Szürke, mályva, lila, fekete, beton, márvány, réz és a fa bátor egyesüléseit láthatjuk ebben a szuper nőies, de mégis letisztult, légies, modern enteriőrben.

olvass tovább

Ablakkal a világra

  • 2013. május 08.

Odakint madárcsicsergéstől hangos az erdő, már előbújtak a Héricsek, Hajnalkák és Gyöngyikék. A mohába öltözött terebélyes tölgy lábánál, imitt-amott látni még lila Ibolyákat is, bátran utat tör magának a földes úton a korai csalán.

olvass tovább

Alila Villas Uluwatu - Bali

  • 2011. augusztus 07.

Az öko luxus legjava. A szingapúri Alila biztosan tudja, hogy a megfelelő eredményekhez mire van szükség. A 20 márka az elkövetkező években Ázsiában és Portugáliában 20 új rezidenciát jelent be.

olvass tovább

A lila szín

  • 2011. július 03.

A hétköznapi lilából a színelméletben ibolya lesz, a családjában beletartoznak a különféle rózsaszínek, ciklámenek, pinkek, bíborok is. E rokonságának a kék és a piros színek keveredése az alapja. Már az ókori rómaiak is büszkélkedhetek egy bíbor árnyalattal, amelyet a földközi- tengeri Türoszban a kürtcsigák héjából vontak ki. A bíbor a gazdagság és a császári hatalom jelképévé vált akkoriban.

olvass tovább

JWLRYMACHINE

  • 2011. február 22.

Ez a csodálatos óra csak másodsorban időmérő. Első olvasatban ugyanis számunkra inkább egy fényűző csoda, egy beszélő óra a svájci MB&F gyártó és a legendás, immár 153 éves ékszermárka közös terméke. Mi tagadás, ezek a "baglyok" rá is szolgálnak a csodálatra. Mesteri kidolgozás, pontosság, harmónia, hivalkodásmentes luxus. A ékszeróra 18 karátos fehéraranyból, ametisztből, gyémántból, lila és kék zafírból, vagy 18 karátos piros aranyból, rózsaszín turmalinból, rózsakvarcból, rózsaszín gyémántból és zafírból készül.

olvass tovább

Ünnepek varázsában a Mexx

  • 2010. december 16.

A MEXX őszi/téli kollekció elvarázsol. Célja, ne csak a hétköznapokban légy önmagad, hanem az ünnepi hangulatokba is színt vigyen. Karácsonykor is számos lehetőségből választhatod akár a lilát, az óceánkéket, a gyönyörűséges smaragdzöldet, a mesés rubinvöröset, a ragyogó ezüstöt és az örökké elegáns feketét.

olvass tovább