Kulcsszó keresés /


Így légy magabiztos az ágyban

  • 2021. február 05.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

Mitől vagy szexi egy férfi szemében?

Nem a póthaj, a műszempilla, és nem a csípőrisza. Nem a kacsaszáj nem a légbepuszi, és nem csuklóra akasztott dizájner imitáció. Nem a provokatív tekintet, az arroganciába hajló túlerotizált magabiztosság, és nem a 90-60-90 mágikus számrendszere.

olvass tovább

7 tévhit a magabiztos nőkről

  • 2017. december 30.

Hajlamosak vagyunk túl hamar véleményt alkotni, féltékenykedni és irigykedni bizonyos általunk túl tudatosnak vélt nőkről. Egyet azonban ne felejtsünk el: nem születünk magabiztosnak. A magabiztosságért meg kell küzdeni, kemény csatákat kell vívni az élettel, ki kell érdemelni a tiszteletet, a függetlenséget, az erőt.

olvass tovább

A belsővilágú férfi

Öntudat, magabiztosság és higgadt tekintet. Ilyen egy pillantás, amit rád vet, mikor megismered a belsővilágú férfit. A férfit, akit mindenki szeret, akiért a környezete rajongott, és akit igazán senki sem ismert. Azt hitték jól látják őt, hisz a közelében vannak, de ő volt az, aki tökéletesen elsajátította azt, hogyan kell viselnie a maga kis maszkját, hogy megóvja a benne rejtőzködő gyermeket…

olvass tovább

Homokóra, Koppány Attila festményei

  • 2009. április 09.

Nyugtalanságot és magabiztosságot, rend és káosz harcát, fény és árnyék kontrasztját egyidejűleg tárják elénk Koppány Attila kristályai, kemény élek és markáns ívek között-mögött testet öltő alakzataikkal. A világ megértésének vágya és befogadhatatlanságának elfogadása hívta életre ezeket a személyes jeleket és spirituális rácsokat.

olvass tovább