Kulcsszó keresés /


David Beckham a magyar fővárosban - új figurát avattak a Madame Tussaud Budapestben

  • 2023. október 22.

Igazi szenzációval bővül a Madame Tussauds Budapest kínálata! Magyarországra érkezik a világ egyik leghíresebb sportolója, divatikonja és médiasztárja, David Beckham viaszmása. A 115-szörös angol válogatott középpályás, a Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa, és a Miami csapatánál Messi jelenlegi “főnöke” néhány hónapig időzik majd Budapest belvárosában.

olvass tovább

Thank you Fergie!

  • 2013. május 19.

Szórakoztató, gólgazdag mérkőzéssel búcsúztak el a a világ legjobb edzőjétől a Westbrom és a Manchester United játékosai. Az 5-5-re végződött találkozó után nagy ünneplés kezdődött.

olvass tovább

Új idők a sportmezek területén?

  • 2010. július 16.

Lehetséges, hogy új divathullámnak lehetünk tanúi a futball-sportmezek területén. Az új persze a divatban sokszor jelenti azt, hogy valójában régi. Így volt ezt most is, a tervezőket a régi stílusú, a nyolcvanas évekre lényegében kihalt galléros mez inspirálta.

olvass tovább

Hublot - Vörös Ördögök

  • 2009. január 05.

A Hublot cég szponzorációs megállapodást kötött a futballtörténelem egyik legsikeresebb csapatával, a Manchester United-el. Védnökségük megünneplésére létrehoztak egy limitált szériás Big Bang modellt, melyet Red Devil Bang névre kereszteltek, a Manchester United beceneve után.

olvass tovább