Kulcsszó keresés /


Megérkezett hazánkba a Maserati Grecale

  • 2022. augusztus 17.

A Maserati idén tavasszal egy különleges digitális világpremieren mutatta be legújabb prémium szabadidő-autóját, a Grecalét. A márka kizárólagos hazai forgalmazója, a Wallis Motor most Magyarországra is elhozta a Maserati egyik legújabb modelljét, amivel az olasz luxusautó-márka még szélesebb vásárlói kört kíván megszólítani. A Grecale alapverziója már kicsivel több mint 31 millió forinttól elérhető.

olvass tovább

Szerepek – Suzuki Ignis 1,2 Hybrid GLX

Lenyom, leszorít, bemutat. Letol, lesajnál, semmibe vesz. Miért kapom mindezt, hiszen ugyanaz vagyok, aki tegnap még a Maseratival ment a belső sávban 140-nel. Most is ezzel a tempóval haladok és ugyanúgy előzöm a lassabbat, aki 100-zal vánszorog az M7 bevezető szakaszán. De miért?

olvass tovább

Tradíció, stílus, sebesség – Maserati Ghibli 3.0 V6

Ha nem szeretne valaki elveszni a tömegben és ha többet jelent számára az autó egy tárgynál, akkor megérkezett. Ez a Maserati. Ennél stílusosabb járművet nem tudok elképzelni. Persze lehet találni ezernyi részletet, amely ezt bizonyítja és amire megpróbálok majd kitérni, de nem mindenki fogja tudni megérteni ezt az érzést. A Maserati Hungary-nak köszönhetően, mi bepillantást nyerhettünk ebbe a világba.

olvass tovább

Gianni szerint nagyon zsír ez az autó

  • 2013. július 16.

Az 1963-ban piacra bocsátott első Quattroportéval a Maserati hozta be a köztudatba a luxus sportlimuzin fogalmát, az új Quattroporte kapcsán pedig Gianni igyekszik behozni a köztudatba a „zsír autó” fogalmát.

olvass tovább

A világ legdrágább slusszkulcsai

  • 2011. október 03.

Azok számára, akik Porschéval, Mercedes-szel, vagy Maseratival furikáznak, több mindent rejt az autós arisztokrácia. A személyre szabott rendszámtáblán és a tuning kiegészítőkön kívül az egyedi slusszkulcs az, ami felkelti ezeknek az embereknek az érdeklődését.

olvass tovább

Maserati Shortcut99

  • 2011. február 15.

A Maserati Shortcut99 koncepcióautót a neves olasz sport- és luxusautó dizájntervező Andrea Spaggiari tervezte, bevallottan a legendás Maserati gyár hagyományaira építve.

olvass tovább