Kulcsszó keresés /


Férfiszempont: Ne küzdj az élettel!

Mindannyian átéltük már a pillanatot, amikor a nehézségek és az életkörülmények maguk alá gyűrtek. Zátonyra fut a házasságunk, átver egy barát, akiben megbíztunk, vagy elveszítjük az állásunkat. Ilyenkor a padlón fekve gyengének hisszük és érezzük magunkat.

olvass tovább

Mi történik, ha nem iszol elég vizet?

  • 2017. július 27.

6 tény arról, hogy hogyan reagál a szervezeted arra, ha nem kap elég folyadékot. Ne feledd, nyáron különösen fontos a megfelelő ásványvíz-fogyasztás, és nem csak a szépséged megőrzése érdekében! Nézd meg, milyen egyéb nehézségekkel kell megküzdenie a dehidratált szervezetnek!

olvass tovább

A Miss Universe versenyzői fürdőruhában

  • 2015. december 18.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért! Következzenek a lányok fürdőruhás képei!

olvass tovább

Az univerzum legszebb női

  • 2015. december 17.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért!

olvass tovább

Robin Hood

  • 2010. április 07.

A legújabb Robin Hood projektnek igen nehéz örökséggel kell megküzdenie, hiszen Kevin Reynolds, 1991-es filmjét olyan színészek jellemzik, mint Christian Slater, Kevin Costner, Morgen Freeman vagy Alan Rickman.

olvass tovább

Kémfotókon az új Audi A7

  • 2010. február 17.

Egy kicsivel mindenből több. Talán ez jellemzi a legjobban az Audi A7-est. A bajor gyár 2010 végén tervezi csatasorba állítani  a kocsit, melynek olyan riválisokkal kell megküzdenie, mint az Aston Martin Rapide vagy a Mercedes CLS.

olvass tovább