Kulcsszó keresés /


El M-es BMW – BMW i4 M50

A BMW Motorsporttól, amelyet röviden M-nek hívunk, azt szokhattuk meg, hogy hatalmas köbcentis, jellemzően biturbó motorokkal felvértezett, optikailag is egyedi, szupergyors csúcsgépeket készít. Az optikai tuning megmaradt, a villámgyors sebességért pedig ezúttal már villanymotor felel. Nincs, vagy éppen más a hang, más a gyorsulás érzése. Vajon képes lesz-e az M géneket ez a meghajtás átadni?

olvass tovább

Dobogós debütálás a fesztiválon!

  • 2020. július 17.

Bár egy különlegesen nehéz kihívásokat kínáló, tulajdonképpen terven felüli versenyhelyszínen, de annál nagyobb sikerrel debütált a Gender Racing Team a Formula4-es kategóriában a Salzburgring Motorsport Festivalon a festői szépségű helyen lévő pályán.

olvass tovább

DEBRECEN DRIVE 2019 – Minden, ami gurul

  • 2019. június 01.

Nagyon kedves meghívásnak tettünk eleget a hétvégén Debrecenben. A cívis városban, számos gépjármű ipari és kereskedelmi vállalkozás található, amit egy nagy német gyártó letelepedési és gyárépítési szándéka tovább erősíthet a jövőben. A Debrecen Drive rendezői úgy gondolták, hogy érdemes életre hívni egy olyan rendezvényt, mely a járműves, gépjárműves kereskedelmi és szolgáltatói szakma minden területe bemutatkozhat, és amelyről természetesen nem hiányozhatnak az autó és motorsportok sem.

olvass tovább

Hungarian Touge Drift verseny augusztus első hétvégéjén

  • 2018. augusztus 03.

A Magyarországon fellelhető technikai sportok körében kiemelten népszerűnek számító DRIFT 2005 óta évről - évre több pilótát ösztönöz arra, hogy a már megszokott autóversenyekkel ellentétben a pálya nyomvonalát rendhagyó módon kilinccsel előre autózva teljesítse.

olvass tovább

Aprilia

  • 2011. július 29.

Az olasz motorgyárat nem kell bemutatni a motorozás szerelmeseinek. A kis családi vállalkozásból kinőtt, mára több ezer embert foglalkoztató nagyvállalat a világ minden részére szállít.  Emellett pedig a motorsport területén is rendkívüli sikereket ért el.

olvass tovább

Transz Szahara Rally

  • 2009. október 15.

A Transz Szahara Rally Afrika és a Szahara a legvadabb arcát kínálja az amatőr motorsport szerelmeseinek. 2010. március 14-én Tunisz városából indul a Transz Szahara Rally - a Kaukázus Rali szervezőinek legújabb extrém kalandtúrája – és 18 nappal később, március 31-én ér véget a benini öböl partján fekvő Grand Popo városában.

olvass tovább