Kulcsszó keresés /


A pornó hatása, a szexuális zavarok kialakulása

A mai napig vita tárgyát képezi az orvosok és a mentálhigiénés szakemberek között, hogy vajon van-e és ha igen, milyen hatással, a rendszeres, internetes pornófogyasztás az egyén pszichés állapotára és szexuális életére. Több szakirodalom, kutatás, és az ügyfeleim beszámolói is azt erősítették meg, hogy igenis, súlyos problémákat tud okozni! El sem tudjuk képzelni, valójában, hányan küzdenek az internetes pornó általi pszichés és szexuális zavarokkal. Tabu téma, amiről szégyenteljes beszélni.

olvass tovább

A pornó lehetséges veszélyei és az önkielégítés

Mire figyelj, ha pornó fogyasztó vagy – pornóval kapcsolatos sorozatunk következő cikke/videója. Sokrétű a téma, így több szempontból is közelítjük. Férfiakról beszélek, a pornóhoz kapcsolódó szexuális és önkielégítési szokásokról. Arról, hogy mire figyelj pornó fogyasztóként, hogy ne csússzanak el a dolgok az életedben. Persze, szerintem fontos, hogy a nők is tudjanak a témáról, és akár az ismeretük által, képesek legyenek segíteni a férfinak, ha szeretne normalizálódni, vagy abban a „sávban” maradni. Felhívásként írok, talán kissé keményebben, mint máskor, hogy a szavaknak is legyen akkora ereje, mint a pornóval átitatott elmeállapotnak…

olvass tovább

Aleska: De hová lett Emese? - Könyvkritika

Aleska Diamond. Őszintén bevallom, éveken át nem tudtam hová tenni ezt a lányt. Elképzelhetőnek tartottam, hogy valaki olyan kilátástalan helyzetbe kerül, hogy a pornózást tartja az egyetlen megoldásnak, mégsem könnyű elfogadni, ha valaki ezt az utat választja. Azonban amikor Emese különböző televíziós műsorokban kezdett feltűnni, egyre szimpatikusabbá vált. Ki lehet ő valójában? - tettem fel a kérdést.

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: Ki nevel a végén?

  • 2012. április 10.

Olyan tények, miszerint a kislányok szívesen választanak pornósztár idolt, vagy hogy idegen környezetben a magyar munkások, ahelyett hogy egy hibát felvállalnának, azonnal bűnbakot keresnek, szinte már meg sem lepi a gyakorlott olvasót.

olvass tovább

Kínai Káma-Szútra

  • 2008. november 24.

A majd négy évezrede formálódó kínai szexuális kultúra, melynek majd kétezer éves írott hagyománya is van, leginkább akkor ismerhető meg, ha a teljes erotikus és pornográf irodalomról képet alkotunk. Ebben a könyvem arra vállalkozott a szerkesztő, hogy kronológiai sorrendben rövid áttekintést adjunk a klasszikus kínai irodalom ezen aspektusáról.

olvass tovább