Kulcsszó keresés /


TAG Heuer X Porsche

  • 2021. március 12.

A közös történelem által táplálva, amelynek középpontjában az innováció és az autóversenyzés áll, olyan innovatív családok vezetésével, akiknek vállalkozói, precizitási és teljesítményértékei az adott iparágak élvonalába emelték őket, a TAG Heuer és a Porsche összefognak egy átfogó partneri kapcsolat létrehozása érdekében, amely megalapozza a márkaintegráció új szabályait.

olvass tovább

Interjú Németh Jánossal a ŠKODA márkaigazgatójával

Németh Jánost meglehetősen régóta ismerem, hiszen 2011 és 2015 között aktívan dolgoztunk együtt, amikor még a Duna Autó csapatát erősítettem. János volt abban az időben a ŠKODA márka értékesítési vezetője, így annak érdekében, hogy a lehető legtöbb piaci információt megszerezze, bizonyos kereskedések támogatását saját hatáskörben végezte, azonkívül, hogy a termékmenedzserek, területi vezetők koordinálása, és a gyári kapcsolatok hatékony működése is a felelősségi körébe tartozott. De a Veszprémben végzett műszaki menedzser élete már ennél is sokkal korábban, egyetemi gyakorlata során összefonódott a Porsche Hungáriával, ezen belül pedig a ŠKODA márkával.

olvass tovább

Négyet dobban - megérkezett az új Porsche 718 Boxster és Boxster S

  • 2016. március 17.

Pontosan két évtizeddel ezelőtt lépett színre az első Porsche Boxster. A középmotoros sportautó azóta is töretlen népszerűségnek örvend és immár 20 éve felülmúlhatatlan vezetési élménnyel ajándékozza meg a roadsterek rajongóit. Idén színre lépett a széria következő generációja, a Porsche 718 Boxster és 718 Boxster S. Az újdonságok máris elérhetőek a Porsche Centrum Budapest márkakereskedésben.

olvass tovább

Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább

A világ legdrágább slusszkulcsai

  • 2011. október 03.

Azok számára, akik Porschéval, Mercedes-szel, vagy Maseratival furikáznak, több mindent rejt az autós arisztokrácia. A személyre szabott rendszámtáblán és a tuning kiegészítőkön kívül az egyedi slusszkulcs az, ami felkelti ezeknek az embereknek az érdeklődését.

olvass tovább