Kulcsszó keresés /


Több mint 50 jakuzzi egyetlen helyen

  • 2014. augusztus 27.

Világklasszis jakuzzik, különleges élménymedencék, felsőkategóriás kerti bútorok és grill szettek – egy helyen. Augusztus 22-31. között 17. alkalommal nyitotta meg kapuit a SpaTrend Expo, a wellness élmények óriás bemutató terme.

olvass tovább

Merülj el benne: SPA birodalmak

  • 2014. április 30.

A testi-lelki megújulás és feltöltődés legideálisabb helyszíne a fürdőszoba. Káddal, zuhannyal, meleg színekkel, vagy high tech hűvösséggel, az otthoni wellness-részleg kialakítása kreatív feladat lehet.

olvass tovább

Egy kádban a királlyal

  • 2013. július 16.

Itt ma is járnak a konflisok a főúri villák között, gyógyvizet kortyolgatva sétálnak a családok és ősfás parkon át jutnak el a szerencselovagok a kaszinóba. Az eredeti tervek alapján felújított szállodák között mintha akkor állt volna meg az idő, amikor a legjobb volt az élet.

olvass tovább

Bonvino: ha kicsit bátrabb lennél, ilyen lenne az otthonod

  • 2011. szeptember 02.

A Bonvino bor- és aktívhotel belsőépítészeti koncepcióját a szálloda nyújtotta borélménnyel párhuzamosan fejlesztette a hotel menedzsmentje és a budapesti Geppetto stúdió. Ennek köszönhető az az egység, amelyet a hotel szolgáltatásai, borélmény-kommunikációja és a belsőépítészet alkot.

olvass tovább

Finca Cortesin Hotel - Malagában

  • 2010. április 19.

Finca Cortesin Hotel egy olyan üdülőhely, amely minden tekintetben kielégíti az ide látogató emberek luxusigényét. A különleges, és kifogástalan berendezéseket, amit ebben a szállodában láthatnak, biztos nem felejtik el soha többet.

olvass tovább