Kulcsszó keresés /


Ha szexfüggő a partnered

  • 2021. március 02.

A szexualitás az emberi tapasztalás egy fontos része. Izgat minket, összeköt minket és sokféle módon gazdagít bennünket. A szexualitás iránti igény messze túlmutat az evolúciós kísérleteken. Az egészséges szexuális élet fontos a mentális és érzelmi jólétünk és kapcsolattartásunk fenntartása érdekében. Mi történik akkor, ha ez az egészséges tevékenység, valami sokkal többet jelent?

olvass tovább

A szexuális elmélyülés titka

  • 2020. november 02.

Általános zavar van az intimitás és a szex tekintetében. Sokan azt gondolják ez csak egy fizikai dolog, holott közel sem. Ha valóban mélyen akarod megélni az intim együttlétet, akkor az alábbi dolgok érdekesek lehetnek számodra.

olvass tovább

Ha nem élsz rendszeres nemi életet

  • 2017. április 27.

A szex mindenki kedvenc időtöltése. Ugyanakkor a rendszeres és egészséges szexuális élet fontosságát gyakran alábecsülik. Íme 7 ok, ami bebizonyítja, hogy nem érdemes elhanyagolni a nemi életedet.

olvass tovább

A női szexualitás rejtélyei

  • 2010. december 10.

Egyelőre még mindig nem egyértelmű, hogy a nőknek mitől hullámzik életük során a libidójuk. A kutatások szerint a női vágy abban tér el a férfiakétól, hogy nem elég hozzá a vizuális ingerlés, a nőknek a fizikai és lelki ráhangolódásra is szüksége van.

olvass tovább

Nemek igenje

  • 2010. április 19.

Spitzer Gyöngyi, vagy ahogyan inkább ismerik, Soma több évtizede segít megtalálni nőknek és férfiaknak egyaránt a bennük szunnyadó, mélyről jövő szexualitást. Mostani könyvében is egy hasonló témában keresi a választ, vagyis a nemiség megtalálását.

olvass tovább