Kulcsszó keresés /


A szmoking történet

  • 2011. június 22.

Hagyományos színe a fekete,ám az új anyagok,színek,kiegészítők egész sora varázsolja moderné. A szmoking ma újra divatos.

olvass tovább

Öltözködési protokoll

  • 2011. január 21.

Sajnos Magyarországon még mindig kevés a kultúrája a protokollnak, pedig az egyik legfontosabb szempont az üzleti vagy diplomáciai érintkezésnek. Nem mindegy mikor mit veszünk fel, ezért nem árt tisztáznunk a dress code fogalmát.

olvass tovább

Alpha Industries pilótadzseki története

  • 2010. szeptember 09.

Valljuk be, melyikünk nem álmodozott az amerikai filmek csodálata közben azon, hogy ő bizony vadászpilóta lesz, magabiztos járással, Ray Ban napszemüveggel és azzal a bizonyos pilótakabáttal. Azzal a ruhadarabbal, mely túlzás nélkül állíthatjuk, ikonikus darabja a második világháború utáni férfidivatnak, mely csak olyan darabokkal említhető egy lapon, mint Humphrey Bogart ballonkabátja, vagy Sean Connery szmokingja. Az Alpha Industries története következik.

olvass tovább

Szmoking-sztori

  • 2009. március 02.

A rangos társadalmi események a férfiaknak is alkalmat nyújtanak arra, hogy a legelegánsabb öltözéket, a szmokingot magukra öltsék. Hagyományos színe a fekete, ám új anyagok, színek, kiegészítők egész sora varázsolja modernné. A szmoking ma újra divatos.

olvass tovább