Kulcsszó keresés /


Új Monaco karórákat mutat be a TAG Heuer

  • 2020. november 21.

A svájci luxus órakészítő TAG Heuer három új Monaco modellt mutat be, folytatva ezáltal a kollekció történelmének 2019-ben megnyitott új fejezetét, amikor a márka az ikonikus karóra 50. évfordulóját ünnepelte speciális kiadások piacra dobásával. Ezeket az új egyedi kialakítású 2020-as modelleket a saját gyártású Calibre Heuer 02 szerkezet működteti. Mindhárom karórát az 1970-es modellek ihlették, melyek közül kettő modern, újragondolt fémszíjjal rendelkezik. A letisztult stílusjegyek tovább gazdagítják a Monaco széria örökségét.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic

  • 2011. december 03.

A Tag Heuer legújabb karórája, a Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic titánium tokkal, ruténium bevonatú számlappal és kerámia betétekkel érkezik. Az órát szíjhatásos szerkezet működteti, fehér visszacsévélő szíjakkal kiegészítve, melyek speciális fehérpolimerből készültek. Az óraszíj krokodilbőrből készült, amit antracit kézvarrás és bőr bélés tesz teljessé. Az óra mindössze 200 példányban készül, és kizárólag a Tag Heuernél lesz kapható.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco LS Chronograph Calibre 12 karóra

  • 2009. augusztus 17.

A tervtől a megvalósításig – majdnem. Az utóbbi években mindig lázba hoztak a Baselworldben bemutatott Tag Heuer Monaco karórák tervei. Ám ahelyett, hogy azok közül akár egy is elkészült volna (néhány kivétellel), itt van a Monaco LS Chronograph Calibre 12 nevű modell, ami olyan, mint egy önmagában megvalósíthatatlan „megtervezett autó végleges formája”.

olvass tovább