Kulcsszó keresés /


10 jel, hogy sorozatfüggő vagy

  • 2015. december 03.

Valljuk be, a sorozatfüggőség a legújabb népbetegség. Nagyjából az összes barátom ebben szenved, sőt, egy nyár erejéig én is elkaptam ezt a csúf kórságot, amikor kicsit elveszíttettem az időérzékemet az Upper East Side-ot bámulva. De meddig normális, és honnantól számít függőségnek kedvenc sorozatod követése? Ha ebből a 10 pontból legalább 5-ben magadra ismersz, azt hiszem, téged is diagnosztizálhatunk!

olvass tovább

A filmrajongók kedvenc moziélménye A gyűrűk ura trilógia

  • 2014. július 03.

A gyűrűk ura, Oscar-díjas filmtrilógia vezeti azon filmek listáját, amelyeket az európai filmrajongók legszívesebben moziban – nagy kivetítőn, megfelelő hangtechnikával felszerelve – néznének meg újra, derül ki a Samsung megbízásából végzett kutatásból. A világ első ívelt UHD televíziójának bemutatása alkalmából 5 európai országban, egyenként ezer-ezer fő megkérdezésével végzett felmérésben olyan klasszikusok is szerepelnek, mint a Gladiátor és a Forrest Gump. Az ívelt UHD televízióval a Samsung mérnökei megteremtették az otthoni moziélményt, amelynek köszönhetően ezentúl lakásunkban, kényelmes körülmények között nézhetjük újra kedvenc filmjeinket.

olvass tovább

Narancs illatú augusztus

  • 2010. augusztus 17.

Benedek barátunk, az ágy,asztal,tv blogere augusztusban sem pihen, láthatóan erőt gyűjt a rohamosan közelgő őszre. Nem is akárhogy, gyúrjuk magunkat mi is ki egy kis színcsakrával, még hozzá az egyik legkellemesebb színnel: a narancssárgával.

olvass tovább

Az egyedülálló képminőségű LG LH9000

  • 2009. szeptember 23.

Az LG Electronics bemutatta a Full LED háttérvilágítással ellátott Full HD felbontású LH9000 LCD TV-jét. A készülék kontrasztban gazdag képet nyújt alacsony energiafogyasztás mellett. Az LG a TV-t a 2009-es berlini Nemzetközi Elektronikai Kiállításon (IFA) mutatta be.

olvass tovább