Támogatást kapott az internetadó

  • 2014. október 29.

Számos érvet hoz fel az internetforgalom adóztatása mellett a Bloomberg technológiai szakírója. Ezek egyike szerint ezzel lehetne arra kényszeríteni a technológiai cégeket, hogy továbbfejlesszék a decentralizált, ezért adóztathatatlan internetet.

olvass tovább

H&M Home-mal erősít az Arena Plaza

  • 2014. szeptember 23.

Magyarország legújabb H&M Home részlegével nyílik újra a svéd divatmárka népszerű áruháza az Arena Plazában. A H&M az elmúlt hónapokban kétszintesre bővült, friss design-t kapott, így megújult környezetben, még nagyobb divat- és lakberendezési kollekcióból választhatjuk ki kedvenceinket szeptember végétől.

olvass tovább

Hogyan válasszunk irodát?

  • 2014. szeptember 16.

Egy új vállalkozás indításakor vagy egy meglévő bővítésekor komoly feladat a megfelelő irodahelyiség kiválasztása, aminek csak az igények és az elvárások pontos ismeretével, valamint kellő óvatossággal érdemes nekiindulni. A CA IMMO összegyűjtötte azokat a szempontokat, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül irodakeresés során, illetve a szerződés aláírása után.

olvass tovább

Iroda a palotában

  • 2014. augusztus 11.

Az történelmi korú olasz paloták szigorú szabályok szerint újíthatók fel, gyakorlatilag semmilyen építészeti újítás nem elfogadott az ilyen épületek rekonstrukciójánál. De mit tehet egy neves olasz építésziroda, ha egy tizenötödik százai palotában szeretné elhelyezni irodáját? Hozott anyagból dolgozik - tudtuk meg az Interior Design-ból.

olvass tovább

Az Év Co-Working irodája

  • 2014. május 26.

Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz design irodaszerekkel szerelte fel a KAPTÁRt, amely 2013-ban elnyerte Az Év Co-Working irodája címet. A „Leitz Design Terek” együttműködés keretében a co-working iroda látogatói abban a lehetőségben részesülnek, hogy munkájukhoz használhatják a Leitz legmodernebb irodaszereit, illetve telefon és táblagép kiegészítőit. Mindkét fél részéről fontos szempont volt, hogy az irodaszerek jól illeszkedjenek a KAPTÁR letisztult designjához és funkcionalitásban megfeleljenek az irodai dolgozók elvárásainak.

olvass tovább