Szalma Lili

2015 novembere óta jelennek meg írásaim a magazinnál, szívesen írok humoros hangnemben, így könnyedebb írásokat sokszor olvashattok tőlem. Emellett igyekszem követni a divat és szépségápolás trendjeit, az aktualitásokat, hogy ezeket hitelesen tudjam számotokra közvetíteni. A lélekhangok rovatban megjelent cikkeim esetén általában a saját életem tapasztalataiból merítek, és fogalmazom szavakba a gondolataimat kapcsolatokról, illetve a női lét nehézségeiről és szépségeiről egyaránt.

Mit egyek futás előtt és után?

Mostanában többen is kérdezték tőlem, mit eszek, iszok futás előtt és után. És bár szerintem mindenkinek egyénileg kell tudnia, mi esik jól neki, milyen a megszokott étrendje, azért összeszedtem pár dolgot, ami remélem segítségként szolgál majd minden futni vágyónak.

olvass tovább

A legmotiválóbb, legfittebb Instagrammerek

Szívesen inspirálódsz, gyűjtesz motivációt instagram profilokat böngészve? Akkor ez az írásunk neked szól, ugyanis a fitness világában is van jó néhány olyan instagrammer, akik életmódjuk minden pillanatát megörökítik. Nem mellékesen pedig brutális alakjuk is van, ha extra motivációra van szükséged, őket mindenképp érdemes lesz követni!

olvass tovább

Önsanyargató diéták - van értelme?

Mivel nő vagyok, minden alkalommal, mikor tükörbe nézek, el tudok sorolni kapásból 5 dolgot, amit nem szeretek magamban. Mivel nő vagyok, állandóan problémázok a súlyom miatt, teljesen mindegy, hogy épp van-e okom rá. És bár nő vagyok, mindezek ellenére soha életemben nem akartam önsanyargató diétákba, fogyókúrákba kezdeni, és azt hiszem, soha nem is fogok - elmondom miért.

olvass tovább

14 dolog, amiben a férfiak olyanok, mint a kisgyerekek

Mi nők, elsősorban erős védelmezőként tekintünk a férfiakra (legalábbis legtöbbjükre), de azért mindannyiunkban felmerül olykor, hogy lehetnek sokszor annyira gyerekesek. Néha olyan látványosan szenvednek, mint egy 4 éves, és van, hogy egy óvodás konokságával ragaszkodnak az igazukhoz. Ilyen, és ehhez hasonló dolgokat szedtünk össze, mosolyogjatok egy jót rajta, vagy bővítsétek ti magatok is a listánkat!

olvass tovább

DIY: Fordított halszálka fonás fesztiválra

Abban mind egyetértünk, hogy ha az ember fesztiválozni megy, akkor a stílusos külső mellett legalább olyan fontosak a praktikus tényezők is. A hajunk esetében ezért lehet tökéletes választás egy szép fonás, ami bombabiztosan tart akár napokon át, és nem mellékesen különleges, jól is néz ki. Ezért elhoztam nektek a fordított, dupla parketta fonás elkészítési menetét!

olvass tovább

A leggyönyörűbb strandok a földön

Szeretjük a mi kis Balatonunkat, meg azért a Velencei tóra is leruccanunk néha, de ha lenne rá lehetőségem, én biztos a most következő vízpartok valamelyikén lógatnám a lábam. Mondjuk úgy egész nyáron. Meg lehet télen is. A világ leggyönyörűbb strandjai következnek, álmodozni és sóhajtozni ér!

olvass tovább

Nagyon málnás smoothie recept Lilitől

Az egyik legjobb dolog a nyárban az, hogy sok gyümölcs van. És ha van sok gyümölcs, akkor bizony rengeteg féle smoothie is, és mivel épp a málna szezon közepén tartunk, elhoztam nektek az én kedvenc málnás smoothie receptem. Egészséges, laktató, tessék kipróbálni!

olvass tovább

„Hisztérikus módon, addig álltam ott a WC felett, ameddig már mindenem remegett” – Egy bulimiás lány története

Egyre több ismerősömről derül ki, hogy evészavarokkal, testképzavarral küzd, sokuknál ez az anorexia, bulimia betegségig fajult. A gyanúm, miszerint ebben a közösségi médiának és az általa felmutatott ideáknak hatalmas szerepe van – nemrég kézzelfogható bizonyosságot nyert. Egy 21 éves, pesti egyetemista lány személyében, aki bulimiával küzdött, de még időben kért segítséget, és ma már úton van afelé, hogy maga mögött tudja az étkezési zavarokat.

olvass tovább