Szalma Lili

2015 novembere óta jelennek meg írásaim a magazinnál, szívesen írok humoros hangnemben, így könnyedebb írásokat sokszor olvashattok tőlem. Emellett igyekszem követni a divat és szépségápolás trendjeit, az aktualitásokat, hogy ezeket hitelesen tudjam számotokra közvetíteni. A lélekhangok rovatban megjelent cikkeim esetén általában a saját életem tapasztalataiból merítek, és fogalmazom szavakba a gondolataimat kapcsolatokról, illetve a női lét nehézségeiről és szépségeiről egyaránt.

Street style inspirációk Jennifer Lawrencetől

J-Law egyike azon hollywoodi hírességeknek, akik bár dívaként uralják a vörös szőnyeget, az utcán mégis lazán, egyszerűen, de mégis stílusosan öltözködnek. Az alábbi szetteket akár mi is össze tudjuk válogatni a saját szekrényünkből – nem csoda hát, hogy a színésznő kedvenc street style ikonjaink közé tartozik.

olvass tovább

Power of Makeup - kihívás teljesítve

A szabad önkifejezés hetének egyik témájaként utána jártunk a Power of Makeup mozgalomnak, sőt, úgy gondoltuk, mi magunk is részt veszünk a kihívásban. Ennek lényege, hogy félig kisminkelt, félig természetesen hagyott arcunk kontrasztjával vállaljuk fel azt, hogy mi nők imádunk sminkelni, hiszen ez is egy módja önmagunk kreatív önkifejezésének.

olvass tovább

Tavaszi körömtrendek - a lakkok szerelmeseinek

Ma már nemcsak a cipők, az újabb ruhakollekciók vagy frizurák trendjeit követjük nyomon évről évre. A körömfestés nagyobb divatját éli, mint valaha, így nem árt, ha ennek az alakulását is figyelemmel kísérjük. Szóval itt egy gyors körkép a 2016-os tavaszi körömtrendekből a lakkok szerelmeseinek!

olvass tovább

Hello, 21 vagyok és még szűz

Zorka vagyok, 21 éves, szűz. Sosem volt még komoly kapcsolatom, de nem is igazán parázok rá a dologra. Majd ha jön valaki, aki igazán lenyűgöz, akkor ráérek azon aggódni, hogy mindent jól csináljak, hogy tökéletes legyen az első alkalom.

olvass tovább

Amikor még hittem a Húsvéti Nyusziban

Olyan családban nőttem fel, ahol a Húsvét legalább olyan izgalmak közepette telt, mint mondjuk a MIkulás érkezése. A szüleim eléggé kimaxolták ezt az ünnepet is, mindig volt tojáskeresés, két évente megkockáztatták, hogy talán tudnék gondozni egy élő kisnyulat is (nem, nem tudtam), és 8 éves koromig tartották bennem a hitet, hogy igenis létezik a Húsvéti Nyuszi.

olvass tovább

Ha megtalálod az egyetlen, igaz szerelmed

Annyian kérdezik kétségbeesetten tőlem, bizonyosságot keresve, hogy ugye létezik még a mai világban is az igaz szerelem? Az a fajta, amiről a könyvekben olvasunk, ami évek múltával sem szűnik meg, csak erősebb lesz – és ami talán kitart majd egy teljes életen át.

olvass tovább

Vagány, bevállalós hajtrendek jönnek idén ősszel

A tavaszi hajtrendek sem szolgáltak unalmas frizurákkal, de 2016 őszén a kifejezetten izgalmas, vagány, természetes hajkoronák kapják majd a főszerepet. Változatos technikák, könnyű kivitelezés, izgalmas kiegészítők – nézz szét az őszi hajtrendek között, és találd meg már most a kedvencedet!

olvass tovább

Találd meg a tökéletes hajkefét!

A napi rutinunk szerves része a fésülködés, gondolkodás nélkül, ösztönösen használjuk minden reggel, és olykor napközben is a fésűnket. De biztos, hogy mindig a használat típusának megfelelő kefe van épp a kezünkben? Bizonyosodj meg róla, és bővítsd tudásod a hajkefék terén!

olvass tovább