Kulcsszó keresés /


Mindent a Kos jegyről - A lángoló szívű harcos

  • 2025. március 22.

Amikor belépünk a Kos időszakába (március 21-től április 20-ig), a természet új lendületet kap, és ez bizony a Kos személyiségek életében is tükröződik. Tüzes, energikus és tele van lendülettel – ez a Kos jegy, amely az állatöv első jegyeként mindig készen áll új kalandokba kezdeni.

olvass tovább

Mi történik a héten? 2025.03.17-23.

Ezen a héten a főszerep a tolató bolygó-párosunké lesz, akik szépen elkezdenek visszatáncolni azokra a fényszögekre, amiken a közelmúltban végig mentek. A hetet színesíti a tavaszi nap-éj egyenlőség is, így jelezvén, hogy itt a tavasz és az új kezdet is kezd szépen-lassan kibontakozni.

olvass tovább

10 kulcsszó, amit ismerned kell a japán konyhaművészetről

  • 2025. március 12.

A japán gasztronómia világszerte elismert precizitásáról, kifinomultságáról és az összetevők iránti mélységes tiszteletről. A hazánkban immár 15 éve jelenlévő NOBU-birodalom helyi képviselője, a NOBU Budapest most betekintést nyújt a japán konyhaművészet 10 legfontosabb fogalmába Schreiner Gábor, a NOBU executive chef-jének segítségével, amelyeknek köszönhetően jobban érthetjük és élvezhetjük ezt a fajta kulináris világot!

olvass tovább

Óraátállítás 2025: Mikor és miért állítjuk előre az órákat?

  • 2025. március 10.

Idén tavasszal ismét elérkezik az óraátállítás időpontja: 2025. március 30-án, vasárnap hajnalban 2 óráról 3 órára kell előreállítani az órákat. Ezzel hivatalosan is megkezdődik a nyári időszámítás, amely egészen október végéig tart majd. Az átállás célja, hogy a nappali világosságot hatékonyabban kihasználjuk, így energiát takarítsunk meg és hosszabb ideig élvezhessük a természetes fényt az esti órákban.

olvass tovább

A FLAVA Kitchen & More bemutatja a FLAVA Cafe & Brunch-ot

  • 2025. február 27.

Új szolgáltatással bővíti kínálatát a FLAVA Kitchen & More, a Budapest belvárosában található étteremben 2025. március elsején debütál a Flava Cafe & Brunch. A vendégek minden nap 11 és 16 óra között kóstolhatják meg az új brunch kínálatot, míg az esti órákban továbbra is a klasszikus FLAVA vacsoramenüé lesz a főszerep.

olvass tovább