ÉN / Ápolt vagyok


A reggeli férfiasság titka

  • 2013. november 11.

Kis tejsav, afrikai bors, na meg zsálya – és nincs az a nő, aki ellen bírna állni. Persze egy dologra azért még oda kell figyelni: nem tölthetsz több időt a fürdőszobában, mint ő!

olvass tovább

Meglepően szőrös sztárok

  • 2013. október 26.

Újra reneszánszát éli a szakáll és a bajusz. A nyolcvanas évek első felében általánosnak mondható arcszőrzet elég hamar kopott ki a divatból, és Európában szinte csak a skandináv országokban őrizte meg népszerűségét. Lássuk, manapság milyen hosszúra engedik a hírességek!

olvass tovább

Legyőzhetetlen

  • 2013. augusztus 13.

Az erőteljes férfiasság és latin identitás büszke hirdetője. Hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. A régi időkben a sportolókat isteni jellemzőkkel ruházták fel, napjaink sportolóira szintén ideálként tekintünk. Ünnepeljük és imádjuk őket, a stadion istenei, de elsősorban férfiak.

olvass tovább

Az idő előtti hajhullás megállítható

  • 2013. május 21.

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a tavaszi örömbe üröm vegyül. Felhőtlenül csak az élvezheti a jó időt, aki nemcsak a téli cipőjét űzheti vissza a gardrób mélyére, de a sapkáját is a szögre akaszthatja.

olvass tovább

Gaultier a bőröd alá hatol!

  • 2013. május 15.

2013 nyarára a Jean Paul Gaultier illatok a Couture divat világából merítettek ihletet, a tetoválásból. Ezt a testművészetet kombinálva a divat kódjaival Jean Paul Gaultier ismét a tőle megszokott lázadással alkotta meg új termékeit.

olvass tovább

Szerelem, szenvedély, szépség és vágy

  • 2013. március 11.

Ezek a legfontosabb jellemzői a Versace új férfi illatának. A tökéletes férfi test összeolvad a görög mitológiával és a klasszikus szobrászattal, ami már kezdetek óta jellemzi a Versace világát. EROS, a szerelem Istene, akinek nyilától és íjjától képesek az emberek szerelembe esni. A VERSACE EROS az erős, határozott férfiak illata, akik szenvedélyük és önmaguk ura.

olvass tovább