ÉN / Ápolt vagyok


BALDESSARINI új illat - A felfedezett merész fényűzés

  • 2009. június 26.

Del Mar Seychelles kiadása a BALDESSARINI új erősítő illata. A világszerte 2009 nyarán bevezetésre kerülő férfias illat az idilli Seychelles szigetek Baldessarini yachttal történő körbehajózásának felvidító nyári napjait idézi. A sorban a Del Martól már a harmadik limited etition, mely Werner Baldessarinivel szoros együttműködésben készült el.

olvass tovább

Gillette Fusion Phenom

  • 2008. november 05.

A fenomenális megjelenés legkönnyebben a Gillette Fusion Phenom-mal érhető el. A férfi szépségápolás egy új jelenséggel, a Gillette Fusion Phenom-mal bővült, mely várhatóan minden tökéletességre vágyó férfi fürdőszobájának alapdarabja lesz.

olvass tovább

Idő előtti hajhullás? Megoldás a VICHY-től

  • 2008. október 28.

Decros Aminexil Energy: A fiatal férfiak 70%-a szembesül az idő előtti hajhullás tüneteivel még 35 éves koruk előtt. Az okok, a genetikai hajlamon túl sokszor az életmódban (stressz, helytelen táplálkozás, dohányzás,...) és környezetünkben (légszennyezettség) keresendők.

olvass tovább

Kizárólag férfiaknak

  • 2008. október 21.

Napjainkban egyre több férfi használ dezodort, krémet valamint zselét a vonzó megjelenés és a friss közérzet érdekében. Az erősebbik nem tagjai is szívesen használnak megbízható védelmet garantáló kozmetikai termékeket. A Henkel & Schwarzkopf most bemutatja két új Fa for Men illatát - Fa for Men Energy Zone és Fa for Men Rush Hour.

olvass tovább