ÉN / Ápolt vagyok


TOUS in HEAVEN - az új vadóc illatpár

  • 2010. április 04.

A Tous története 1920-ban kezdődik egy ékszerkészítő műhelyben a spanyolországi Manresa-ban, amit később üzletté alakítottak át. 1960-ban a Tous második generációja indította el a cég terjeszkedését. Napjainkban 3 kontinenst átölelve, már több mint 350 TOUS üzlet létezik. Arculatukat apránként kiterjesztették az ékszerektől a kiegészítőkig, illetve azon tárgyakra (táskák, órák), melyek életünk részét képezik.

olvass tovább

Hajhullás ellen

  • 2010. március 02.

A férfiak jelentős része már egészen fiatalon küzd a hajhullás problémájával. Sokuknál okoz depressziót, visszahúzódást a fejtető kivilágosodása, pedig lenne rá megoldás.

olvass tovább

A modern férfiasság

  • 2009. december 01.

A MADE FOR MEN aromás fougere illatát mámorítóan finom fejjegy teszi már az első szippantásnál lenyűgözővé: a bergamot, zöld alma és tunéziai rozmaring elegyével.

olvass tovább

A Prada bemutatja új férfi illatát: Infusion d’Homme

  • 2009. július 07.

Egyéni és kifinomult illat a ma férfijának. Az Infusion d’Homme megalkotását az Infusion d’Iris női illat ihlette, hasonló életérzést sugall. Az illat optimista és életvidám hangulatot áraszt. Az Infusion d’Homme kiegészíti a mai idők férfijának életstílusát, anélkül, hogy elrejtené az őt viselő férfi személyiségét.

olvass tovább

A férfinak, aki tudja, honnan fúj a szél

  • 2009. június 30.

A nyár beköszöntével az élet újra felpezsdül, a férfiak belevetik magukat a programok forgatagába, és mindent megtesznek egy-egy sikeres hódítás érdekében. A megjelenés, a sárm, a titokzatosság és a férfiasan kellemes illat biztos jelei annak, hogy tapasztalt férfival van dolgunk.

olvass tovább

BALDESSARINI új illat - A felfedezett merész fényűzés

  • 2009. június 26.

Del Mar Seychelles kiadása a BALDESSARINI új erősítő illata. A világszerte 2009 nyarán bevezetésre kerülő férfias illat az idilli Seychelles szigetek Baldessarini yachttal történő körbehajózásának felvidító nyári napjait idézi. A sorban a Del Martól már a harmadik limited etition, mely Werner Baldessarinivel szoros együttműködésben készült el.

olvass tovább

Gillette Fusion Phenom

  • 2008. november 05.

A fenomenális megjelenés legkönnyebben a Gillette Fusion Phenom-mal érhető el. A férfi szépségápolás egy új jelenséggel, a Gillette Fusion Phenom-mal bővült, mely várhatóan minden tökéletességre vágyó férfi fürdőszobájának alapdarabja lesz.

olvass tovább

Idő előtti hajhullás? Megoldás a VICHY-től

  • 2008. október 28.

Decros Aminexil Energy: A fiatal férfiak 70%-a szembesül az idő előtti hajhullás tüneteivel még 35 éves koruk előtt. Az okok, a genetikai hajlamon túl sokszor az életmódban (stressz, helytelen táplálkozás, dohányzás,...) és környezetünkben (légszennyezettség) keresendők.

olvass tovább

Kizárólag férfiaknak

  • 2008. október 21.

Napjainkban egyre több férfi használ dezodort, krémet valamint zselét a vonzó megjelenés és a friss közérzet érdekében. Az erősebbik nem tagjai is szívesen használnak megbízható védelmet garantáló kozmetikai termékeket. A Henkel & Schwarzkopf most bemutatja két új Fa for Men illatát - Fa for Men Energy Zone és Fa for Men Rush Hour.

olvass tovább