A férfi nem szexmasina

Sok nő tévesen azt gondolja, a férfi csupán két lábon járó tesztoszteron-halmaz, és túltengő potencia. A férfiasság kiváló karakterisztikus jegyeit azonban nem csupán a méret, vagy a szexuális teljesítőképesség adja meg. Bár valljuk be, az ebbéli hiányosság nagyon is tudatformáló tényező tud lenni. A történelem folyamán a férfi lehetett akár messze földön híres gyógyító, hadvezér, zseni, vagy feltaláló, a férfiasság csorbáját semmilyen más életterületen szerzett tapasztalat nem tudta, és nem is tudja a mai napig kiküszöbölni.

olvass tovább

9 dolog, amivel lenyűgözhetsz egy nőt

Az ellenkező nemet sosem egyszerű lenyűgözni, sőt függetlenül a másik fél identitásától, alapvetően nehéz megfejteni, hogy mi járhat egy másik ember fejében. Vannak azonban olyan dolgok, amik nagy valószínűséggel a legtöbb embernek, sőt kifejezetten a legtöbb nőnek jól esnek, így összegyűjtöttünk kilenc olyan dolgot, amivel egy férfi jó eséllyel le tudja nyűgözni a nőket.

olvass tovább

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről

  • 2018. január 09.

Mi, nők, sokszor annyira szeretnénk, ha a férfiak tudnának olvasni a gondolatainkban és képesek lennének kódolni az általunk küldött, és szerintünk egyébként teljesen egyértelmű jeleket, hogy időnként tényleg elhisszük, ők mindezekre valóban képesek. De nem. Az alábbi 10 dolgot viszont tényleg jó lenne minden hím fejébe beleverni, akár erőszakkal.

olvass tovább

Kézikönyv férfiaknak: Erre készülj fel, ha menstruál a nőd

  • 2018. január 04.

Előbb vagy utóbb minden férfi szembesül azzal, mivel jár, hogyha a barátnőjénél beköszönt a havibaj, és ezzel együtt a hisztis, sírós, már-már elviselhetetlen énünket is megismerhetik. A jó hír viszont, hogy ezt is meg lehet tanulni kezelni. Sőt, mi most készítettünk egy hasznos listát arról, hogy mit kell tudni egy épp menstruáló nő mindennapjairól, és hogy hogyan lehet ezzel együtt élni.

olvass tovább

Hova tűnt a férfiakból a férfiasság?

  • 2017. december 29.

Egy jelenség, amire felfigyeltünk nőtársaimmal: míg mi az idő haladtával egyenesen arányosan leszünk egyre érettebbek, kifinomultabbak, tapasztaltabbak, úgy férfitársaink a szellemi fejlődésük tekintetében mintha egy ponton megrekednének, sőt onnan lefelé ívelő tendenciát mutatnának e téren. Amíg mi lányok szép lassan nőkké érünk, addig a férfiakat egy szint után inkább már csak kisfiúkként tarthatjuk számon?

olvass tovább

Kis női határozó - Szótár férfiaknak

  • 2017. december 17.

Valljuk be, hogy nem mindig könnyű rajtunk kiigazodni. Amiket mondunk, vagy kijelentünk, ahhoz gyakran kellene egy értelmező kéziszótár, hogy az ellenkező nem is megértse, mit is szeretnénk valójában. Van egy jó hírünk: írtunk egy ilyet a teljesség igénye nélkül. Lehet folytatni a sort. Persze nem kell annyira komolyan venni (de).

olvass tovább