STYLE-BUSINESS / Ingatlanhírek


Az otthoni irodád

  • 2018. május 23.

Manapság egyre elterjedtebb, hogy sokan otthonról végzik a munkájukat. Ha te is közéjük tartozol, vagy csak szeretnél berendezni magadnak egy dolgozószobát, az alábbi képekből meríthetsz ötleteket.

olvass tovább

Nagy bajban van a Deutsche Bank

  • 2016. szeptember 02.

A hétvégén is üléseznek egyet a Deutsche Bank felsővezetői, a menedzserek arról tanácskoznak, hogy további méretcsökkentési leépítéseket hajtsanak végre Németország legnagyobb bankjánál – nyilatkozta egy forrás a Reutersnek.

olvass tovább

Budapestre jön az UNICEF szolgáltató központja

  • 2015. február 19.

Az ENSZ úgy döntött, hogy Magyarországon jön létre az UNICEF (az ENSZ Gyermekalapja) szolgáltató központja - mondta Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

olvass tovább

Így kaphat havi plusz 130 ezret

  • 2014. november 26.

Körzetenként havi plusz 130 ezer forintot ad a kormány a háziorvosoknak, az érintettek szerint ez jó irány, de az összeg nem elég ahhoz, hogy több fiatal jelentkezzen körzeti doktornak - olvasható a Népszabadság szerdai számában.

olvass tovább

Támogatást kapott az internetadó

  • 2014. október 29.

Számos érvet hoz fel az internetforgalom adóztatása mellett a Bloomberg technológiai szakírója. Ezek egyike szerint ezzel lehetne arra kényszeríteni a technológiai cégeket, hogy továbbfejlesszék a decentralizált, ezért adóztathatatlan internetet.

olvass tovább

H&M Home-mal erősít az Arena Plaza

  • 2014. szeptember 23.

Magyarország legújabb H&M Home részlegével nyílik újra a svéd divatmárka népszerű áruháza az Arena Plazában. A H&M az elmúlt hónapokban kétszintesre bővült, friss design-t kapott, így megújult környezetben, még nagyobb divat- és lakberendezési kollekcióból választhatjuk ki kedvenceinket szeptember végétől.

olvass tovább

Hogyan válasszunk irodát?

  • 2014. szeptember 16.

Egy új vállalkozás indításakor vagy egy meglévő bővítésekor komoly feladat a megfelelő irodahelyiség kiválasztása, aminek csak az igények és az elvárások pontos ismeretével, valamint kellő óvatossággal érdemes nekiindulni. A CA IMMO összegyűjtötte azokat a szempontokat, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül irodakeresés során, illetve a szerződés aláírása után.

olvass tovább