Kulcsszó keresés /


Ha nem élsz rendszeres nemi életet

  • 2023. április 23.

A szex mindenki kedvenc időtöltése. Ugyanakkor a rendszeres és egészséges szexuális élet fontosságát gyakran alábecsülik. Íme 7 ok, ami bebizonyítja, hogy nem érdemes elhanyagolni a nemi életedet.

olvass tovább

Valami új, valami más - Peugeot 408 Pure Tech 130LE Allure Pack

A vadonatúj Peugeot 408 méreteiben, kivitelében, sőt kategória szempontjából is teljesen más, mint a korábbi modellek, amelyeket az utakon eddig láthattunk. Egy keverék, egy különleges mix, amelyet cupé crossovernek neveztek el, de az elnevezés nem mutatja be minden arcát, hiszen egy kicsit szedán és egy kicsit sportkombi is egyben. Mérete és arányai a Peugeot 3008 és az 508-as közé teszik az új típust.

olvass tovább

Szingli anya társat keres – jelige

Bár, nem tartoztam soha azon egyedülálló Nők táborába, akik görcsösen akartak párt keresni, sőt, a 10 éves kapcsolatom meggyászolása után kifejezetten élveztem az „egyedül” töltött pillanatokat. – Persze, az „egyedül” szó, az anyaként mindig csak egy feltételes mód.

olvass tovább

A továbblépést akarni kell. Nem elég csak mondogatni.

  • 2023. április 16.

A szakítás okozta fájó érzéseket mindannyian ismerjük. Az emlékekbe merülsz néha kevesebb, néha több időre. Sokat sírsz, erre mindig megvan az ok, hiszen a belső szomorúság uralkodik rajtad. A hiánya elviselhetetlen, de te is tudod, hogy tovább kell lépned, ennyivel tartozol magadnak, hogy el tudd kezdeni a folyamatot.

olvass tovább

Így tehetsz a tavaszi fáradtság ellen: minden, amit tudnod kell a D-vitaminról!

  • 2023. április 12.

A D-vitaminnak fontos szerepe van a szervezetünk egészséges működésében, például annak hiánya nagy szerepet játszhat abban, hogy tavasszal folyamatosan fáradtnak érzed magad, még abban az esetben is, ha egyébként ugyanannyit alszol átlagosan, mint máskor. A D-vitamint a természetből a nap sugarai által nyerhetjük, de megtalálhatjuk élelmiszerekben, vagy zsírban oldódó vitaminok segítségével is feltölthetjük vele szervezetünket.

olvass tovább

Ezekre az anyajegyekre figyelj

  • 2023. április 10.

Míg korábban a bőrrák és a melanóma az idősek betegségének számított, ma már egyre gyakoribb a huszonéves és harmincas korosztály körében is. A bőrrák időben szűrve és felismerve jó eséllyel kezelhető.

olvass tovább

Megküzdés a párkapcsolati szorongással

  • 2023. április 08.

Manapság, amikor a gaslighting egy megszokott szakítási formává vált, és a kapcsolati kultúra hanyatlik, nem meglepő, hogy sokan szorongunk egy párkapcsolattól, vagy ha éppen benne is vagyunk egy kapcsolatban, akkor sem tudjuk elengedni magunkat, hiszen a bennünk lévő görcsösség nem hagy nyugodni.

olvass tovább

Amikor egy házasság megromlik

  • 2023. április 05.

Az emberek többsége azt mondja, hogy bizony a házasság a világ legkeményebb munkája. A kutatások azt mutatják, hogy a válások aránya körülbelül ötvenszázalékos. De melyek a haldokló házasság leggyakoribb jelei, és mit tehetünk a megmentéséért?

olvass tovább

Mert a szeretet nem számolja a kromoszómákat

Lugosi Dórit már sokan ismerjük az Elég Jó Anya blog kapcsán, vagy a Mesélj anyukám podcast sorozat által. Dóri 4 csodaszép gyermek édesanyjaként ír évek óta az anyaság szép és árnyoldalairól egyaránt. A második gyermeke születésével azonban hatalmasat fordult vele a világ, amikor a születés után kiderült, hogy Zoárd a kisfia Down-szindrómával született. A kezdeti sokk után Dóri úgy gondolta az lesz a legjobb, ha kiírja magából a gondolatait, elsősorban terápiás célból, másrészt, hogy ezzel is segíteni tudjon, azoknak a szülőknek, akiknek szintén Down-os babájuk született. Az interjúban őszintén mesélt az érzéseiről, a hazai fejlesztés nehézségeiről és arról, mire tanította meg őt a Down-szindrómás kisfia.

olvass tovább