Kulcsszó keresés /


Hollywoodi bébi bumm

  • 2012. július 25.

Hollywoodban izgatott párok járják a bababoltokat, az utcákon lassan több a ragyogó kismama, mint a fitness terembe igyekvő celebritás.

olvass tovább

Hogy vásároljak babaruhát?

  • 2012. január 16.

Számos nő a várandóság alatti hónapokban már elmegy vásárolni, hogy az új jövevényt komplett ruhatárral várja. No, de mi van akkor, amikor az apukára is hárul ebből a feladatból?

olvass tovább

Az arisztokrácia diszkrét illata

  • 2012. január 10.

Nemesség az üzleti világban – a termékeket díszítő aranykorona nem csupán légből kapott embléma. A nagynevű Sisley termékcsaládot Hubert és Isabelle d’Ornano indította útjára mintegy negyed századdal ezelőtt. Az évi 228 millió dolláros értékesítést bonyolító cég mára mintegy hatvan országban vált a francia csinibabák nagykövetévé.

olvass tovább

Gombold újra! „Öltöztető baba” pályázat középiskolások számára

  • 2011. március 31.

A Design Terminál az országmárka alakításáért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai támogatásával februárban hidette meg GOMBOLD ÚJRA! - Divat a magyar elnevezésű öltözéktervezési pályázatát, amelyhez kapcsolódóan most újabb tendert ír ki a középiskolás korosztály számára.

olvass tovább

Tengeri akna mint a lakberendezés eszköze

  • 2011. március 28.

Nem, nem tudjuk mi ebben a jó. Hogy ritka, és dizájnos az biztos, de hogy funkcionalitását tekintve lehetnek kétségeink, de elszánt fegyverimádók utolsó töltényig megvennének itt mindent, az ágytól a babakocsiig. Itt ugyanis minden tengeri aknákból (természetesen a beltartalmuk nélkül) készül. Nem mellesleg a többségük működik is.

olvass tovább

Csak szexre kellesz!

  • 2011. február 07.

Biztos mindenkinek ismerős a „friends with benefits” kifejezés, azaz barátság mindenféle extrával. Minden bizonnyal ez minden férfi álma. De Natalie Portman tolmácsolásában megtudhatjuk, hogy egyben a nők vágya is. De mégis mi a helyzet akkor, ha a csinibaba exed épp a saját apádnál talál vigaszt? A választ Ashton Kutcher és Natalie Portman párosa szállítja.

olvass tovább

Feng Shui a fürdőszobában

  • 2011. január 14.

Minden ember természetes vágya, hogy életét harmonikussá, kiegyensúlyozottá tegye, megtalálja és fenntartsa az egyensúlyt a munka, a pihenés és a kikapcsolódás között. Annak érdekében, hogy jól teljesíthessünk az élet minden területén, fontos, hogy a kikapcsolódással és pihenéssel töltött időt harmonikus környezetben töltsük.

olvass tovább

Havannában sej

  • 2010. december 03.

Mi is jutna egy ember eszébe erről a titokzatos ország fővárosáról? A szivar, a rum, a salsa, a szenvedély és a nyomor. Ez egy egyedülálló atmoszférával rendelkező város, a látogató úgy érzi, hogy megállt az idő. Kubában járunk!

olvass tovább