Kulcsszó keresés /


7 Jóbarátok idézet az élet nagy dolgairól

Vannak sorozatok, amikhez az ember bizonyos időközönként visszatér, mert viccesek, szórakoztatóak, és mert üzenetük örökérvényű. Az idei nyár esős napjai számomra a Jóbarátok-maratont jelentették, és újra megállapítottam, hogy ez a huszonéves filmsorozat sosem fog kimenni a divatból. Összegyűjtöttem nektek 7 ikonikus Jóbarátok idézetet, arra az esetre, ha ti is kedvet kapnátok egy kis múltidézéshez.

olvass tovább

Vadat és halat…

  • 2016. február 20.

Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas ízkavalkáddal várja a gasztronómia szerelmeseit az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 12-15 között, a Millenárison. A mesterszakácsok ezúttal nem egy bizonyos ételt álmodnak újra, hanem két alapanyagra, a vadra és a halra koncentrálnak majd a saját specialitásaikon túl.

olvass tovább

Bemutatkozott a Magyar Olimpiai Csapat 2016. Rio Kollekciója

  • 2015. augusztus 06.

Napra pontosan egy év múlva kezdődik a Riói Olimpia, amelyre már a Magyar Olimpiai Csapat is lelkesen készül. Bár az időpont még távolinak tűnik, az előkészületek javában zajlanak minden téren, a hivatalos sportruházat fejlesztése pedig már be is fejeződött. A Magyar Olimpiai Csapat adidas kollekcióját a Várkert Bazárban mutatták be hazánk olimpikonjainak részvételével.

olvass tovább

Interjú Ungár Anikóval

  • 2015. április 15.

“Az elfogadás helyett a megújulást választottam”- interjú Ungár Anikóval, a szemfényvesztés nagymesterével. Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. Most elárulja nekünk kirobbanó formájának, ragyogásának titkát, valamint beavat minket kedvenc szépészeti eljárásának rejtelmeibe!

olvass tovább

A Kerekesszékes Szépségverseny győztese

  • 2014. március 29.

2014. március 22-én a Larus Rendezvényközpontban megválasztották az első nemzetközi kerekesszékes szépségverseny legszebb hölgyeit. A rendezvény fővédnöke: Dr. Sélleiné Márki Mária OEP főigazgató volt. Az első helyezett Illés Fanni (22 éves) paraolimpikon úszó lett. Első udvarhölgye Hadarag Paula Andrea (22 éves) Romániából, míg a második udvarhölgy Fejzovich Eminna Mirna (30 éves) lett Bosznia-Hercegovinából

olvass tovább

A 10 legikonikusabb designer darab

  • 2013. november 21.

Amiről már mindenki hallott, amit mindenki látott, és amire többnyire nem csak a divatkedvelők kezdenek bociszemekkel nézni. Álom, wishlist, státuszszimbólum, és a legkedveltebb replika, illetve inspirációforrás.

olvass tovább

Izgalmas nyaralás a nyugalom völgyében

  • 2013. június 10.

A Mecsek egyik legszebb völgyében megbúvó Sikondán szokatlanul tiszta és ózondús a levegő, lágyan simogat a termálvíz és nincs tumultus. Még szúnyoggal is csak elvétve lehet találkozni. De ha ez túl nyugis lenne, akkor a Mecsextrém Parkban bármikor benevezhetsz egy dupla löket adrenalinfröccsre.

olvass tovább