Kulcsszó keresés /


Férfiszempont: Megosztottam az ágyam, de az érzéseim soha

Sajnos mindannyiunk életében vannak hullámvölgyek, amiket nehezen vészelünk át, ilyen a szakítás is, ha pont rosszkor ér minket, és nem tudjuk helyén kezelni a körülöttünk lévő dolgokat. Nem szabad hagyni, hogy valaki a mindenünket jelentse nekünk, mert ha elveszíted, nem marad semmid, és ott maradsz magadra céltalanul, üresen. Ennek következtében jönnek a rossz döntések, és a ragaszkodó, üres kapcsolatok.

olvass tovább

Férfiszempont: Nem vagyunk jók együtt?

Nehéz kérdés, és nem gondolom, hogy egy gyors válasszal el lehetne intézni ezt a kérdést, hiszen ahány ember, annyi probléma, ahány kapcsolat, annyi nehézség, de nyilván vannak egy kapcsolatnak alappillérei, melyek, ha nem állnak szikla szilárdan, könnyen összedől a boldogság vára.

olvass tovább

Férfiszempont: Úgy vagyok a barátokkal, mint a szexszel

Nos, én úgy vagyok a barátokkal, mint a szexszel, inkább a minőség, mint a mennyiség, de ezt embere válogatja. Egy barátság is lehet olyan, mint egy párkapcsolat, lehet hosszú ideig félreismerni valakit, vagy csak egy adott szituációban felismerni az ember igazi oldalát. Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon miért lehet, hogy egy több éves barátságnál ezerszer többet érhet egy akár egy éve sem tartó ismeretség?

olvass tovább

Férfiszempont: Önmagad felelsz a saját sorsodért

Múltadban forgó gyémántszemek, amikre már visszatekintve is csak a feledést látod. Kopott szürke emlékeidből már nem húzol ki sem jót, sem rosszat, csak a feledés maradt meg. Emészt még az elengedés és nehéz a változás útján haladni. Időnként bevillan egy-egy kép, mikor már hinni kezdenél abban, hogy járható az út.

olvass tovább

A dohányzás súlyosan károsítja az egészséged!

  • 2014. november 17.

A cigaretta egészségtelen,ez tény.Mégis szép hazánkban minden harmadik ember dohányzik. Átlagemberek, élsportolók, otthontalanok, szegények, gazdagok. Mindenki tudja, hogy egészségtelen, rákot okoz, s ennek ellenére mégis szívják a koporsó szeget.

olvass tovább

Férfiszempont: Csokit vagy csalunk

  • 2013. szeptember 24.

Még gyerekfejjel hallottam a rádióban egy szatírát. A történet nagyjából arról szólt, hogy egy ember egy másik értelmes civilizációba kerül, ahol az élőlények abszolút emberszabásúak. Minden hasonlóan zajlik, mint itt a Földön, csak egy szembetűnő különbségre figyel fel az utazó.

olvass tovább

Meleg téma forró fejjel

  • 2013. július 12.

A melegek kaptak már hideget, meleget az elmúlt napokban. Persze kapnak ők elégszer a hétköznapokon is, hiszen nincs is annál karakánabb, macsósabb kiállás, mint nagy társaságban az utcán beszólni egy arra tévedt, nem átlagosan öltözködő, kissé feminin mozgású szerencsétlennek.

olvass tovább