Kulcsszó keresés /


Sakk-matt a hálószobában: ha kiütötték a királynőt

  • 2017. március 23.

„Feküdtem a szállodai ágyban, s a szomszéd szobából szeretkezés hangja szűrődött át” – kezdi fiatal női páciensem a probléma vázolását. „Nehéz kimondani, de irigy voltam, irigyeltem a boldogságukat. Közben mellettem fekvő fiatal, jóképű férjemre pillantottam, s annyira szerettem volna, ha mi is ezt tennénk. De már nem tudtam kezdeményezni – elszoktam tőle.”

olvass tovább

8 erotikus film, ami jobb A sötét ötven árnyalatánál

  • 2017. március 11.

A világ a vesztébe hajt, mindig állítom, és ennek remek példája, hogy egy szexelős ponyva milliós eladások után a vászonra kerül, viszonylag vanília kiadásban, mert a háziasszonyok Harry Potterét nem tudnák filmre vinni, ha korlátozniuk kellene az eladást a nézők életkorára vonatkozó törvények miatt.

olvass tovább

Jár a jó szex

A szexuális életünk nagyrészt rajtunk múlik. Azon is, hogy merünk-e szólni, ha valami nem jó, ha nem élvezzük, vagy ha unjuk, és nem kívánjuk tovább folytatni a viszonyt. Nem tudni, miért, de valahogy nincs kódolva bennünk, hogy szóvá tegyük a valós igényeinket.

olvass tovább

Nemi betegség a kapcsolatban

Azt hinné az ember, hogy a mai, teljes szexuális szabadságot élvező világban mindenki a tőle telhető legnagyobb óvatossággal és elővigyázatossággal gondoskodik saját maga és egészsége védelméről. Az általam hallott történetek alapján ez sajnos messze nincs így.

olvass tovább

A világ legkínosabb szex-meséi (18+)

  • 2017. január 11.

Kínos, megrázó, hihetetlen, és néha kifejezetten gusztustalan, de mindenkivel előfordul. Összeszedtük a kíváncsiaknak, és a kevésbé pirulósaknak az internet bugyrainak legkínosabb szex-történeteit durvasági sorrendben, így saját felelősségre olvasd csak a következő oldalt! Kizárólag felnőtteknek!

olvass tovább

7 misztikum az egészséges párkapcsolatokról

  • 2017. január 07.

"Fontos, hogy mindenben egyezzen a véleményetek." Rengeteg ilyen, és ehhez hasonló tanácsot hallunk a barátnőktől, így nem csoda, hogy zűrzavar keletkezik a fejedben az egészséges párkapcsolat képéről. De mi is az, ami ebből igaz? Mit kell komolyan vennünk, és mit kell elengednünk a fülünk mellett?

olvass tovább

Nem érdekel mások véleménye!

Könnyen megítéljük egymást nők, férfiak egyaránt. Könnyen jelentjük ki egy másik emberről (főleg a nőkről szokták megállapítani), hogy micsoda életet él, mennyire erkölcstelen stb. A férfiakra az előbbiek az általános közvélemény és elvárások miatt nem igaz, ezért most nem is róluk írok. Ennek ellenére kijelenthetjük, hogy hiába a megszokott, ezeréves normák, társadalmi elvárások, a világ mégiscsak változik mindenféle értelemben.

olvass tovább

10 izgalmas, de veszélyes szexhelyszín

  • 2016. december 29.

Szoktál arról fantáziálni, hogy hol tudnád igazán maradandóvá tenni a szexuális légyottodat? Tengerparton? Liftben? Az íróasztalon munka után? A zuhanyzóban? Íme, 10 helyszín, amely ugyan tényleg különleges, de bizony rengeteg veszélyt is rejt.

olvass tovább

Férfiszempont: Úgy vagyok a barátokkal, mint a szexszel

Nos, én úgy vagyok a barátokkal, mint a szexszel, inkább a minőség, mint a mennyiség, de ezt embere válogatja. Egy barátság is lehet olyan, mint egy párkapcsolat, lehet hosszú ideig félreismerni valakit, vagy csak egy adott szituációban felismerni az ember igazi oldalát. Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon miért lehet, hogy egy több éves barátságnál ezerszer többet érhet egy akár egy éve sem tartó ismeretség?

olvass tovább