Kulcsszó keresés /


Téli idénynövényeinkről

  • 2016. január 19.

Sok szó esik arról, hogy fogyasszunk minél többször - naponta legalább háromszor, de inkább ötször - zöldséget és gyümölcsöt, azok közül is a legjobbak a szezonális, az adott helyen megtermő, aktuális idényben érő fajták. Beköszöntött a tél, amikor nem olyan bőséges a kínálat, de ekkor is érdemes törekedni arra, hogy minél gyakrabban kerüljenek zöldségek és gyümölcsök a tányérunkra.

olvass tovább

Naponta 18 kg-ot fogyasztunk belőle, mégsem figyelünk a minőségére

  • 2015. október 27.

Az egészségünk megőrzése és a pénztárcánk kímélése miatt egyaránt fontos a klímaberendezések rendszeres karbantartása, ráadásul, ha egész évben használjuk őket, akkor ezt ajánlott megtenni évente kétszer, a nyári és a téli szezon előtt is. Ha elblicceljük, akkor romolhat a levegőminőség, csökkenhet a hatékonyság, így a fűtés költségesebbé válik, pedig a Panasonic szakértője szerint a klímák használata már nem csupán az átmeneti időszakban, hanem akár télen is teljes egészében helyettesítheti az egyéb fűtőberendezéseket.

olvass tovább

Beindult a Fat Mo’s!

  • 2015. szeptember 16.

Hogy milyen egy Fat Mo’s szezonnyitó? Hát ilyen! Telt házzal, hajnalig tartó élőzenével, valódi időutazással indult a szezon a legendás zugivóban!

olvass tovább

Szezonális depresszió

  • 2015. szeptember 10.

Ahogy ősszel hűlni kezd az idő, már nem látjuk annyit a napot, és többet esik az eső, rövidebbek a nappalok és több a sötétben töltött idő, akaratlanul áldozatául esik a körülményeknek a hangulatunk

olvass tovább

Csobot Adélék lázasan készülődnek az ünnepekre

  • 2014. november 25.

Csobot Adél és Molnár Andi indította a karácsonyi szezont: a cserfes énekesnő és a dzsungel királynője kapcsolta fel az Arena Plaza karácsonyi fényeit, majd bele is merültek egy közös karácsonyi shoppingolásba. Adél és Andi már ünnepi lázban égnek: amellett, hogy feltérképezték a legújabb divatot, ajándékot is kerestek az Arenában.

olvass tovább

Küzdd le az allergiát vitaminok segítségével

  • 2014. szeptember 16.

Orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, tompult agy és fáradékonyság? Az allergiaszezon az idén korán kezdődött, az enyhe télnek köszönhetően a fák és virágok sokkal hamarabb kezdték meg a pollentermelést a megszokottnál, így az allergiások számára még tovább tart ez a nehéz időszak, mint a korábbi években.

olvass tovább

Közeleg a nap, amire egész évben vártál!

  • 2014. szeptember 04.

A legjobb mindig a végére marad! Lassan zárjuk a fesztiválszezont, és ezzel elérkezik az a nap is, amelyre egész évben vártál. Szeptember 6-án ismét szabad szájú rapperek és az adrenalin szerelmesei veszik birtokba és alakítják óriás játszótérré a Városligeti Műjégpályát. Hip-hop minden mennyiségben, hazai és külföldi extrém sportolók küzdelme, FMX bemutató, Kelet-Nyugat breakverseny, beatbox, freestyle rap, a Telekom Nagyszínpadon pedig Lloyd Banks szövegel – vagyis 15. alkalommal is OSG.

olvass tovább