Kulcsszó keresés /


Dress code: az elvárt öltözék protokollja

  • 2016. október 28.

Rendkívül kínos, amikor egy partin nem a megfelelő ruhát viseled. Ha a többség csinos koktélruhában feszít, te pedig a kiskosztümödet öltötted magadra, akkor könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz, csak épp nem úgy, ahogy te szeretted volna.

olvass tovább

Hogyan öltözzünk, ha felsővezetők vagyunk?

  • 2014. október 13.

A minap egy üzletembereknek évről évre megrendezett konferencián adhattam öltözködési tanácsokat, természetesen érintettük az öltözködés alapvető hármas szabályát: nevezetesen ki a személy, mi a helyszín és mi a kommunikálni kívánt üzenet.

olvass tovább

Helló srácok! – divattippek kánikulára

  • 2014. július 03.

2014-ben hódítanak a színek, és nemcsak a csajok ruhatárában. Bár a legtöbben úgy gondolják, a férfiaknak könnyebb dolguk van az öltözködés terén, az erősebb nem képviselőinek is meggyűlik időnként a gondjuk azzal, hogy a kánikulában mit is viseljenek. A MOM Park stylistjai szerint ideje végre bátornak lenni, elszakadni a megszokott daraboktól és bevállalni az egyedit és merészet.

olvass tovább

Firenze még mindig megmondja a tutit

  • 2014. január 31.

Olaszország rendkívül jó hely a magamfajta divatmajomnak. Nincs az az álmos kisváros, ahol ne tudnék minden sarkon elcsenni valami újdonságot ruha ügyben, Firenzét meg bátran nevezhetjük az öltözködés Mekkájának.

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak

  • 2013. május 27.

Nem egyszerű feladat nőként a férfiakhoz szólni, amikor a stílus és az öltözködés kerül szóba. Sokuk eleve hárít, arra hivatkozva, hogy ez a téma őket egyáltalán nem érdekli vagy nincs ideje ilyen botorságokkal foglalkozni. Sokan úgy érzik, már mindent tudnak. Sokukat lehet, hogy érdekelné a téma, de igazából nem akarják ezt bevallani.

olvass tovább

Speciális öltözködési tippek nyárra

  • 2011. június 29.

Harc az UV, a hőség, az izzadás ellen öltözködés-innovációval. A rendszeres nyári záporok ellenére napról-napra nagyobb a hőség, ezért fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros UV sugaraktól, szervezetünket pedig a nagy melegtől. Jó hír: nem kell lemondani a rég áhított szabad programokról, már néhány egyszerű öltözködési tanács is nagy segítség lehet a baj elkerülésében. Csakúgy, mint az a technológia, amely már az izzadtság láthatatlan elvezetésére, gátlására is képes.

olvass tovább

A szmoking történet

  • 2011. június 22.

Hagyományos színe a fekete,ám az új anyagok,színek,kiegészítők egész sora varázsolja moderné. A szmoking ma újra divatos.

olvass tovább

Az ing

  • 2011. június 20.

Az ingnek az öltözködésben elfoglalt különleges szerepét számos kultúrtörténeti tény igazolja. Az európai történelmen keresztül mindvégig a politikai hatalom és hovatartozás reprezentálására illetve jelzésre szolgált. Arra,hogy miképpen válhatott véletlenségből politikai szimbólummá az ing,érdekes példát szolgáltat a garibaldisták esete.

olvass tovább