Kulcsszó keresés /


Avatarszerelem - avagy szerelem az első instára

  • 2011. május 27.

Ez a "love story" egy forró nyári éjszakán Santa Barbarában kezdődött, méghozzá azzal, hogy Tamara Langman segített megölni a Prince Malchezaar néven ismert sárga szemű démont… Amikor a fiatal lány belépett a World of Warcraftba - a világ legnépszerűbb, csak interneten keresztül játszható szerepjátékába -, avatarja, a szőke copfos gnóm, Arixi Fizzlebolt azonnal felkeltette John Bentley, alias Weulfgar McDoal érdeklődését.

olvass tovább

Oldtimer autók

  • 2011. február 03.

A következő definíció egy már csajozásban igencsak megfáradt kollégától származik. "A férfinak három korszaka van. Az elsőben csak az autók érdeklik. A másodikban az autók és a nők. A harmadikban ismét csak az autók". Nem kell vitatkozni a bölcsesség igazságtartalmán, inkább kívánunk minden kedves irodában szenvedő férfi kollégának kellemes munkakerülést.

olvass tovább

Bentley Continental Supersports

  • 2009. március 10.

A Bentley Continental sorozatának legújabb darabja a Continental Supersports, mely a sportautók teljesítményét hozta a terméksorozatba. A Bentley Continental Supersports nem követte a Bentley Continentálra jellemző tradicionális luxusbelsőt, inkább a sportos belsőtere van.

olvass tovább