Kulcsszó keresés /


Gombold újra! „Öltöztető baba” pályázat középiskolások számára

  • 2011. március 31.

A Design Terminál az országmárka alakításáért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai támogatásával februárban hidette meg GOMBOLD ÚJRA! - Divat a magyar elnevezésű öltözéktervezési pályázatát, amelyhez kapcsolódóan most újabb tendert ír ki a középiskolás korosztály számára.

olvass tovább

Gombold újra! Divat a magyar nyilvános öltözéktervezési pályázat

  • 2011. február 21.

A Design Terminál a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai együttműködésével pályázatot hirdet a tradicionális magyar öltözék- és divattörténeti értékek és hagyományok modern szemléletű feldolgozására, beemelésére a hazai és nemzetközi divatszakma és érdeklődő közönség látóterébe, továbbá ennek többoldalú vizuális művészeti feldolgozására. A pályázat nyilvános, bárki jelentkezhet!

olvass tovább

Karim Rashid testközelből

  • 2011. február 15.

Napjaink egyik legnépszerűbb amerikai designere, Karim Rashid. Betekintés egy valódi sztárdesigner mindennapjaiba és a designról alkotott oktatói elképzeléseibe.

olvass tovább

Mercedes-Benz Design - Az alkotás művészete kiállítás

  • 2010. október 06.

Nagyszabású kiállítással enged bepillantást a Mercedes-Benz a márka designjának jelenébe és jövőjébe 2010. október 7-től november 14-ig Budapesten, a hazai és nemzetközi design népszerű bemutatóhelyén, az Iparművészeti Múzeumban. A Design Hét Budapest programsorozat keretében megvalósuló kiállítás apropója a márka új, kecskeméti gyártóüzemének létesítése, illetve az, hogy a Mercedes-Benz a korábbi évek együttműködése után egy újabb tervezési projektet kezdeményezett az idén 130 éves Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel.

olvass tovább

Mercedes, ahogy magyarok terveznék

  • 2010. október 04.

A 130 éves Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Mercedes-Benz Design egy hazánkban egyedülálló közös design-projekt eredményeit mutatta be a Mercedes-Benz Design – Az alkotás művészete című kiállításon.

olvass tovább