Kulcsszó keresés /


New York Fashion Week: hétvégi összefoglaló

  • 2010. szeptember 13.

Belelendült a New York-i divathét, így a hétvégén már tucatnyi olyan kollekció napvilágot látott, mely itt, Közép-Európában is említésre érdemes. Olyan tervezők és házak bemutatóit tartották meg, mint a Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Alexander Wang és még folytathatnánk. Hétvégi szemezgetéseink következnek.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább

New York Fashion Week. Első nap.

  • 2010. szeptember 09.

A legnagyobb női RTW (ready to wear) divathetek első állomása fog következni. Tavasszal és nyár elején már megismerkedhettünk a jövő évi tavasz/nyári férfi kollekciókkal (idejében fogunk róla értekezni) most végre a nők hónapjai következnek. New York ma éjjel (magyar idő szerint elkezdődik), ideje hát, hogy közelebbről is szemügyre vegyük a mai nap programját.

olvass tovább

Címlapon: A New York Fashion Week

  • 2010. szeptember 07.

Hívják bárhogyan is, a világ egyik legjelentősebb divateseménye marad a New York Fashion Week. A négy nagy (London, Milánó, Párizs és New York) uralkodását egyelőre semmi sem veszélyeztetheti, és nem is látunk erre utaló jegyeket. Szeptember 9-én New York-ban megkezdődik a tulajdonképpeni évad, kezdetét veszi 2010 ősze, avagy 2011 tavasz/nyár divatja. Ennek apropóján lássuk, honnan indult a New York Fashion Week.

olvass tovább