Kulcsszó keresés /


15 mondat, ami minden pasit levesz a lábáról

  • 2017. január 20.

Mi nők imádjuk, ha legyezgetik az egónkat, és szép szavakkal, bókokkal halmoznak el minket. Néha viszonozzuk a gesztust, és ha másként nem is, legalább hízelgő mondatokkal emlékezzünk meg a Valentin-napról. Íme, néhány kedves szó, ami garantáltan minden férfinak jól fog esni.

olvass tovább

Sikk és tavasz Valentin-napra

  • 2016. február 12.

Akár otthon, akár egy sikkes étteremben telik majd a Valentin-nap, az alkalomhoz semmi nem illik jobban, mint egy palack rosé pezsgő, egyenesen Champagne-ból. A Moët Rosé Impérial eleganciát és stílust ad a közös estéhez, teli van a tavaszt idéző gyümölcsösséggel, a hozzá illő ételekkel pedig valódi luxus élmény. De minek köszönheti a sikerét az ellenállhatatlan pink színen túl? Talán meglepő, de a friss trend mögött komoly szakmaiság és évszázados történelem áll.

olvass tovább

Top10: a legjobb filmek Valentin-napra a szerelem kevésbé napos oldaláról

Könyvek, filmek, idézetek, szívhez szóló versek tengerei szólnak a mindent elsöprő, hatalmas szerelemről, melytől égve boldogságban élhetjük le életünk minden egyes csodálatos percét. Mindenki az igazit keresi, és a legtöbb ember számára a boldogság egyet jelent a szerelem és a hőn áhított párkapcsolat megtalálásával. Mindössze azt vagyunk hajlamosak időnként elfelejteni, hogy semmi sem tökéletes, a nagy szerelem is el szokott néha múlni, elég gyakran akadályokba ütközik, és azért, hogy valami jól működjön folyamatosan tennünk és harcolnunk kell. Összegyűjtöttem a 10 legjobb filmet, ami bár a szerelemről szól, jól érzékelteti, hogy ez sem csak a non-stop felhőtlen boldogságról szól!

olvass tovább

Lépj be a Valentin-nap bűvöletébe!

  • 2012. február 11.

Mágikus világba csalogat , a FREYWILLE. Azt már megszokhattuk, hogy a tűzzománc ékszereket készítő osztrák manufaktúra minden egyes termékével a kitörő életörömet és a maradandó értékeket hirdeti, de ezek a darabok maguk a nemes anyagokba öntött szerelem!

olvass tovább

Valentin napi ajándékötletek

  • 2009. február 09.

Ha ellenállhatatlan vágyat érzel magadban ahhoz, hogy mindenáron elhalmozd kedvesed valami egészen felesleges, egyben idegesítően cuki dologgal, akkor olvasd el ezt a cikket.

olvass tovább