Kulcsszó keresés /


Mi történik a héten?

Júniusban már sokkal kevésbé lesznek balzsamos energiák, mint májusban voltak, ezt ezen a héten el is kezdhetjük érezni, ugyanis jegyváltások mellett aktiválódnak az első kvadrátok a Kollektívában.

olvass tovább

Energiavámpírok az életünkben

Az energiavámpírok olyan emberek, akik másoktól szívják a napi energia szükségleteiket, mivel a saját rezgésük nagyon alacsony. Folyamatosan keresik a drámát, a figyelmet és mindenen aggodalmaskodnak. Panaszáradatukkal leadják a negatív energiáikat, miközben mások energiájával, figyelmükkel táplálkoznak.

olvass tovább

A túl sok impulzus lehúz - Az introvertáltak rémálma

  • 2023. szeptember 01.

Az introvertált embereket sokszor beskatulyázzák vagy furcsának találják extrovertált társaik. Ők nem furcsák, csak mások. Más dolgok töltik fel őket, és más dolgok húzzák le az energiaszintjüket. Van néhány szembetűnő különbség azonban introvertált és extrovertált között, amit jobb időben megérteni.

olvass tovább

Ha nem alszol eleget a szervezeted ezeket produkálja majd - A kialvatlanságról

  • 2023. augusztus 05.

Életünk folytonos rohanásból áll. Ehhez rengeteg energiára van szükség, viszont alig jut időnk pihenni a számtalan elfoglaltság mellett. Hiszen ma már egész nap elérhetőek vagyunk online, és a több műszakos munkavégzés is elterjedt. Mindenki tudja, mennyire fontos az alvás, ám sokszor hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt a tevékenységet. Most megtudhatod, milyen kockázatokkal jár, ha elblicceled a pihenést!

olvass tovább

Ne dobd el, javítsd meg - Kapcsolatok, ahol megéri az újrakezdés

  • 2023. július 13.

A kapcsolatok legtöbbször sokkal összetettebbek, mint amilyennek mások azt kívülről látják. Vannak párok, akik időnként elengedik egymás kezét, majd újra egymásra találnak. És bár manapság minden arról szól, hogy dobd el, ahelyett, hogy megjavítanád, néhány kapcsolat mégis megéri a belefektetett energiát az újrakezdésbe.

olvass tovább

Hol helyezkednek el a Nők a zeneiparban? Palya Bea és Mari Kalkun koncertbeszámoló ötvözve a női sztereotípiákkal

Palya Bea 2014-ben jelentette meg a Nő címet viselő albumát. Ő az a fajta énekesnő, aki bármit is tesz - és ez legyen pozitív vagy negatív töltetű, például a negatívat most az olyan megszemélyesítésre értem, mint a szomorúság, a csalódottság, a kiábrándultság, a veszteség, a gyász, a düh -, akkor is olyan női, avagy őserei energiákat bocsát ki magából, hogy a terem falai, de meg merem kockáztatni, hogy maga a Föld is beleremeg.

olvass tovább

3 praktikus tipp a konyha elrendezésére

  • 2023. április 18.

A konyhánk elrendezése és a dolgok rendszerezése sosem egyszerű feladat, akár egyedül élünk, akár nagy családdal. Azonban rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatsz meg, ha megfelelő módon alakítod ki a konyha terét és a rendszerét. Ehhez hoztunk most néhány hasznos tippet.

olvass tovább