Kulcsszó keresés /


Az ing

  • 2011. június 20.

Az ingnek az öltözködésben elfoglalt különleges szerepét számos kultúrtörténeti tény igazolja. Az európai történelmen keresztül mindvégig a politikai hatalom és hovatartozás reprezentálására illetve jelzésre szolgált. Arra,hogy miképpen válhatott véletlenségből politikai szimbólummá az ing,érdekes példát szolgáltat a garibaldisták esete.

olvass tovább

Öltözködési protokoll

  • 2011. január 21.

Sajnos Magyarországon még mindig kevés a kultúrája a protokollnak, pedig az egyik legfontosabb szempont az üzleti vagy diplomáciai érintkezésnek. Nem mindegy mikor mit veszünk fel, ezért nem árt tisztáznunk a dress code fogalmát.

olvass tovább

Az ing története

  • 2010. október 26.

A most következő bejegyzésünkben az öltözködés történetének egyik legfontosabb (ruha)darabját fogjuk megvizsgálni: az ingét. Ez a különleges és ősi ruhadarab napjaink egyik legfontosabb viselete, hétköznapokon, otthon, munkahelyen és ünnepnapokon. Nem csak férfiaknak!

olvass tovább

2010 férfi divatja

  • 2010. január 18.

Új év, új szokások, így történik ez a divat világában is. Nincs ez másként a férfidivat területén sem, bár itt mindig lassabban zajlanak, ha úgy tetszik finoman a változások.

olvass tovább