Kulcsszó keresés /


Ne akard ennyire

  • 2021. április 20.

Ne akard ennyire! Ez volt az a tanács, amit nemrég adtam egy barátnőmnek, és amit még számtalanszor adhatnék számtalan nőnek. Az a helyzet, hogy túlakarunk dolgokat. Túlakarjuk a Férfit, aki „felébresztett” minket, aki felforgatta az életünket, aki által rájöttünk, hogy olyanra is képesek vagyunk, amit nem is sejtettünk magunkról. Tudom, mert csináltam. Éppen ezért tudom azt is, hogy nem működik.

olvass tovább

Új eszköz a koronavírus elleni küzdelemben

  • 2021. február 03.

Az új koronavírus (SARS-CoV-2) aktivitását több mint 91 százalékos hatékonysággal gátolta meg egy speciális technológia. A vizsgálatot Franciaországban, független laboratóriumban hajtották végre, hitelesítve, hogy a hatás tartósnak bizonyult.

olvass tovább

Férfiszempont: Meddig küzdjünk egy Nőért?

Isten megteremtette a férfit és a nőt, ami egyúttal egy éles vonalat is szült a társadalmunkban, mely sok évszázadon át egy téves eszmét szolgált. A nőket a „gyengébbik nemnek" is nevezik, de valahol ez igen degradálóan hathat, hiszen számtalan példa mutatja, hogy időről időre éppen ennek az ellenkezője valósul meg.

olvass tovább

Így edd magad barnára

  • 2017. június 27.

Bár a fényvédőszerek és -krémek rendkívül hasznos találmányok, sajnos nem mindig elegendőek a káros UV-sugarak ellen folytatott ádáz küzdelemben. Pedig a fájdalmas leégésen és a kellemetlen hámláson kívül, olyan kockázatokkal is szembe kell néznünk, mint a melanoma.

olvass tovább

Küzdelemtől szenvedésig

  • 2013. január 15.

Szerbia és Spanyolország 100 %-os teljesítménnyel jutott tovább. Magyarország a horvátokkal küzödött a csoportban, de sajnos csak szenvedett a csapat. 30-21-re kikaptunk.

olvass tovább

Egy divatdinasztia drámája

  • 2011. augusztus 04.

A divat világa mindig is a nagy drámák színtere volt. Nemcsak trendek, kollekciók, fantasztikus bemutatót jellemzik, hanem a kulisszák mögötti helyezkedések, intrikák, és rengeteg pénz. Háború dúl! -jegyezte meg korábban egy gazdasági elemző, arra utalva, milyen óriási küzdelem folyik egy-egy patinás név, megszerzéséért.

olvass tovább

Tarolnak a cowboy-ok a mozikban

  • 2011. augusztus 02.

Az USA mozipénztárainál ritkán látott küzdelem bontakozott ki a legtöbb pénzt hozó film versenyén, hiszen a Cowboyok és űrlények, valamint a Hupikék Törpikék ráadásul a premierhétvégét szinte dollárra azonos jegybevétellel zárta.

olvass tovább