Kulcsszó keresés /


Versenyképes szakmára és sikeres karrierre vágysz? Válaszd a Best Mixert!

  • 2022. szeptember 04.

Ma már nem csak a diploma jelentheti a siker kulcsát. Egy jól megválasztott szakma ugyanúgy garantálhatja a stabil egzisztenciát és egy prosperáló életpálya felépítését. Jelenleg különösen nagy potenciál rejlik a vendéglátás népszerű barista és mixer szakmáiban, főleg, hogyha elhivatottak vagyunk és a legjobb helyen képezzük magunkat. A Best Mixer tanfolyamok pályakezdőként és pályaváltóként is kiemelkedő lehetőséget kínálnak, akár a koktél-, akár a kávékészítés ragadja meg a fantáziánkat.

olvass tovább

A világ legtöbbet díjazott vodkája átírja a koktéltrendeket is

  • 2014. november 08.

A Belvedere luxusmárka az idei Vodka Masters megmérettetésen újabb négy érmet szerzett, ezzel ismét megerősítve pozícióját, mint a világ legtöbbször díjazott vodkája. Claire Smith-Warner, a mixervilágban a vodka first ladyjeként emlegetett szakmai vezetőjük szerint a lengyel vodka egyedi karaktere nemcsak a zsűri szerint meggyőző, de a nemzetközi koktél trendeket is új irányba tereli.

olvass tovább

Tequila Sunrise

  • 2009. október 12.

A tequila sunrise a 30-as években, egy kaliforniai strandon született koktél, mellyel egy helyi mixer ajándékozta meg a napkeltében gyönyörködő fiatalokat, hiszen a koktél színvilága a felkelő napot idézi. Meg az egész éjszakás italozás után amúgy is jólesik egy üdítő koktél...

olvass tovább