Kulcsszó keresés /


Aktív tisztítás és ápolás az aktív férfiaknak

  • 2015. augusztus 21.

Egy nagy játék a gyerekekkel a kertben, egy szuper grillezés a barátokkal, vagy egy kemény és izzasztó edzés, és olyan koszosnak érezheted magad, mintha egy bányában dolgoznál. Talán igazad is van, hiszen a hétköznapi tevékenységek is igénybe veszik a bőrt! Egy frissítő zuhany segít újjáéledni testnek, és léleknek egyaránt! Ha ehhez a megfelelő eszközöket választod, a bőrre tapadt szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól is végleg megszabadulhatsz!

olvass tovább

Ne csak napozz, hidratálj is!

  • 2015. július 31.

Kedvenc évszakunk a nyár! Bőrünket simogatja a napsugár, hűsíti a lágy szellő, nyaralás közben akár a tenger hullámai is. De azt is mindannyian tapasztaljuk, hogy ezek a csodás élmények otthagyják nyomukat a bőrünkön is! Tippjeinkkel otthon, vagy akár már a szállodaszobában regenerálhatod a kiszáradt bőrt, és pótolhatod a vízveszteséget!

olvass tovább

Nincs csúnya nő, csak lusta

  • 2009. április 14.

Így hangzik az amerikai kozmetikaipar nagyasszonyának, Estée Laudernek ma már legendássá vált mondása. A kijelentés ugyan XX-ik századi, de a benne megfogalmazott igazság örök érvényű. S ezzel nemcsak a mai, de az évezredekkel ezelőtt élt nők is tisztában voltak. Ezért törekedtek hát ők is arra, amire mindenki: hibáikat elkendőzve, előnyös pontjaikat kiemelve, minél szebbnek látszani.

olvass tovább