Kulcsszó keresés /


Az F-TYPE a Jaguár sportautók 75 éves történetét ünnepelve frissített

  • 2022. október 13.

● F TYPE 75: 2023 egyrészt az F TYPE utolsó modelléve, másrészt a Jaguar sportautók történetének 75. éve lesz. Ennek alkalmából a Jaguar forgalomba hozza az F TYPE 75, illetve F TYPE R 75 különkiadásokat, amelyeket a Jaguar kompresszoros 5.0 V8-as benzinmotorja hajt 450, illetve 575 lóerős kivitelében, és amelyek Coupé és Convertible karosszériával egyaránt elérhetők

olvass tovább

Az ország legnagyobb BMW M-es kereskedését alakította ki a Wallis Motor

  • 2022. július 26.

A legnagyobb hazai M-es szekciót hozta létre a BMW járművek értékesítésében és szervizelésében közel 30 éve piacvezető Wallis Motor, jelentősen átalakítva Wallis Motor Duna márkakereskedését. A beruházás hátterében a BMW M ötvenéves jubileuma iránti tisztelgés mellett az egyre növekvő régiós értékesítési darabszám áll. A Wallis Motor az M utcai sportautók krémjét vonultatja fel, az ügyfeleket mostantól exkluzív szolgáltatások, külön parkolóhelyek, tesztflotta és dedikált értékesítői iroda is várja a Könyves Kálmán körúti szalonban.

olvass tovább

Ferrari 458 Spider

  • 2012. március 06.

A Ferrari legújabb középmotoros kétüléses modellje, amely a világon elsőként nyitható alumínium tetővel mutatkozik be a sportautók között.

olvass tovább

Bentley Continental Supersports

  • 2009. március 10.

A Bentley Continental sorozatának legújabb darabja a Continental Supersports, mely a sportautók teljesítményét hozta a terméksorozatba. A Bentley Continental Supersports nem követte a Bentley Continentálra jellemző tradicionális luxusbelsőt, inkább a sportos belsőtere van.

olvass tovább