Audi Q3 Sportback

Az Audi Hungária nagyszabású sajtóbemutatón mutatta be a mai napon új büszkeségét a Q3 Sportback-et, a modellt, mely a Q3 kupé formájú testvére. A győri Audi dolgozói méltán lehetnek büszkék új termékükre.

olvass tovább

Sportos elegancia – Az új Audi A5 és S5 Coupé

  • 2016. október 28.

A5 sorozatával 2007-ben az Audi valósággal forradalmasította a középkategóriát, az ingolstadtiak olyan dizájn-remekművet alkottak, amely szerte a világon szélsebesen hódított. Most, kilenc évvel később, immár a második generáció érkezett a piacra, mégpedig új, még karakteresebb külsővel és minden részletében high-tech megoldásokkal. Atletikus, sportos és elegáns az A5 Coupé új nemzedéke, miközben formavilágát kifinomult aerodinamika is jellemzi. Karosszériája alatt az új A5 teljes egészében új fejlesztésű futóművel, erőteljes motorokkal és innovatív infotainment-megoldásokkal bizonyul meggyőzőnek.

olvass tovább

Az új Audi S1 és Audi S1 Sportback

  • 2014. február 17.

Ingolstadt, 2014. február 12. – Nagy név tért vissza – az Audi bemutatja S1 és S1 Sportback újdonságát, a kompakt A1 sorozat új csúcsmodelljeit. 2.0 TFSI motorjuk 170 kilowattot (231 LE) teljesít, maximális forgatónyomatékuk 370 newtonméter, quattro állandó összkerékhajtásuk és továbbfejlesztett, igényes futómű-technikájuk pedig dinamikusan adja át tekintélyes erejüket az útra. Kiemelkedő menetteljesítményeivel az Audi S1 és S1 Sportback egyaránt kategóriája élén jár.

olvass tovább

Audi A7 Sportback

  • 2010. október 11.

Érzelmekben gazdag formavilág, alapvetően sportos karakter és innovatív technika: A7 Sportback modellje révén az Audi teljesen új piaci szegmensben jelenik meg. A dinamikus, feszes farkialakítással megformált, nagyméretű ötajtós modell három külön világ legkedvezőbb tulajdonságainak ötvözője. Elsősorban sportosan elegáns, akár egy Audi Coupé, amit a márka Limousine változatainak kényelme, valamint Avant modelljeinek kiemelkedő praktikuma tesz teljessé.

olvass tovább