Kulcsszó keresés /


Abba élmény

  • 2014. november 02.

Az ABBA eredeti zenekari tagjával, az eredeti hangzással és az eredeti jelmezekkel egy valódi, felejthetetlen ABBA-élményben lesz részünk november 22-én a Papp László Budapest Sportarénában, amely az egyedülálló látvány és hangzás elegyével minden más hasonló show-nál nagyobb élményt ad mindazoknak, akik a legendás zenekar rajongói voltak és azoknak is, akik eddig csak szüleiktől hallottak az egykori legendáról!

olvass tovább

Még 10 nap, s Demjén koncert!

  • 2011. december 21.

Demjén Ferenc a magyar előadók közül először „merészkedett be” a Budapest Sportcsarnokba (1991), s azóta ezt már hagyományosan minden év decemberében megismétli. A mostani, december 30-i Aréna-beli koncert egy kis jubileum, amelyen felcsendülnek az elmúlt 35 év slágerei és a közelmúlt dalai is.

olvass tovább

Partiumi könyvvásár Nagyváradon

  • 2010. december 01.

Az idén is megszervezi ünnepi könyvvásárát a nagyváradi Honterus Könyvkereskedés. Csütörtöktől vasárnapig a város sportcsarnokában több mint két tucat kiállító várja az érdeklődőket. A könyvvásáron kiállít az Erdélyi Magyar Könyvklub, a kolozsvári Koinónia Könyvkiadó, a magyarországi Nemzeti Tankönyvkiadó és a szintén anyaországi Árkánum Adatbázis, amely főleg digitális adathordozókat forgalmaz.

olvass tovább