Kulcsszó keresés /


Plázs: partyrockszerda, szerelemcsütörtök, fergetegpéntek, colorszombat

  • 2023. július 12.

Ezen a héten is már szerdától érdemes leteríteni a törölközőt a siófoki Plázs homokos partján. Július 12-én bedurran az ingyenes Party Rock Balaton, csütörtökön a zongorához ül Rakonczai Imre majd jön a DR BRS. Pénteken a Neoton Família legnagyobb slágereinek ad díszletet a csillagfényes balatoni este, és szombatra marad még a Tezenis Beach party és este pedig az Ultra Color Festival.

olvass tovább

Sci-fivel érkezik a The Bad Plus a Trafóba!

  • 2015. március 12.

Az egyik legmeghatározóbb amerikai kortárs jazz zongoratrió, a The Bad Plus érkezik április 11-én a Trafóba egy különleges turné keretében, melyben Ornette Coleman korszakalkotó Science Fiction című albumát mutatják be a saját nyelvükön újraértelmezve, három nagyszerű fúvóssal kiegészülve.

olvass tovább

Indul a zongorahangok csatája

  • 2014. január 20.

Megvan az a kilenc versenyző, akik indulhatnak az idei „Év Bárzongorisája” címért. A megmérettetés első fordulója a Világ Legszebb Kávéházában lesz 2014. január 20-án. A nyertes egy Roland zongorát kap.

olvass tovább

Bárzongorista Verseny a New York Café szervezésében, avagy csöppnyi múlt a jelenben

  • 2012. január 17.

A bárzongorista nem csupán zenész. Nem csupán aláfestő művész. A bárzongorista a hely lényege. Hangulat, megértés, szeretet, szenvedély, és minden, ami kellemessé teszi a vendégek estéjét. Csöppnyi múlt a jelenben, időutazás egy olyan világba, ahol az asztaloknál halkan, vagy éppen szenvedélyesen beszélgettek, a háttérben pedig ott szólt az a bizonyos elmaradhatatlan muzsika.

olvass tovább