10 híres arc a rajzfilmfigurák mögött

  • 2016. szeptember 22.

A rajzfilmek nagy szerepet játszottak gyerekkorunkban, annak ellenére, hogy sokan nem is tudjuk, kik állnak a karakterek mögött. Most megmutatunk tíz híres színészt, akik a hangjukat kölcsönözték ezeknek a mesehősöknek.

olvass tovább

18 döbbenetes átváltozás a filmvásznon

  • 2016. szeptember 04.

Majdnem mindegyik Oscar díjat érdemelt. Talán nem véletlen, hiszen a legnehezebb színészi feladatok egyike, amikor egy szinte teljesen ellentétes karaktert kell hitelesen alakítani a kamerák előtt. Nekik sikerült. 18 kivételes tehetségű színész döbbenetes átváltozása következik.

olvass tovább

Keresd a nőt! - Cameron Diaz 44 éves

Az örök tini, a népszerű komika, a vagány, a szabad és a széles mosolyú Cameron Diaz 44 éves lett. Rengeteg filmben szerepelt, javarészt romantikus komédiákban, és az is tény, hogy több Arany Málnát vihetett haza, mint elismerést, de ez népszerűségéből mit sem von le. Az ő stílusalbuma a fiatalos dekadenciát dicséri. Lapozz velünk!

olvass tovább

A legjobb sorozatok a 90-es évekből

Phoebe, Piper, Prue, Dawson és Joey, Camden tiszteletes… ugye ismerősen csengenek a nevek? Nehéz lenne megállapítani, hogy mit sírunk vissza leginkább a 90-es évekből: a fiú és lánybandák szerelmes számait, a haspólót tréningnadrággal és extra magas talpú cipővel, a floppyra mentett játékokat, a kreppelt hajat, a nyelvfestős nyalókát, vagy éppen a sorozatokat, melyek legújabb részeit a TV előtt ülve vártuk minden héten, a manapság kézenfekvő letöltés helyett.

olvass tovább

A legstílusosabb 60 év feletti színésznők

  • 2016. augusztus 26.

Nap mint nap belefuthatunk szebbnél-szebb vörös szőnyeges fotókba, gyönyörű és fiatal sztárokról, de még üdítőbb a látvány, ha a képek azt bizonyítják, hogy nem ér véget az élet az első ráncok megjelenésével. Következzenek a korukat meghazudtoló és rendkívül stílusos 60 év feletti hírességek!

olvass tovább

7 Jóbarátok idézet az élet nagy dolgairól

Vannak sorozatok, amikhez az ember bizonyos időközönként visszatér, mert viccesek, szórakoztatóak, és mert üzenetük örökérvényű. Az idei nyár esős napjai számomra a Jóbarátok-maratont jelentették, és újra megállapítottam, hogy ez a huszonéves filmsorozat sosem fog kimenni a divatból. Összegyűjtöttem nektek 7 ikonikus Jóbarátok idézetet, arra az esetre, ha ti is kedvet kapnátok egy kis múltidézéshez.

olvass tovább