Áhli Mariann

Az IntegRun (www.integrun.hu) alapítója, az Intuitive Running (önismereti futás) módszer kidolgozója. Önismereti fókuszú életvezetési, magánéleti és karrier tanácsadó, életmódváltó, hobbi futó vagyok. Mi az IntegRun? Testi-lelki egyensúlyt létrehozó, teljes megújulást támogató egyedi módszer, amely nem csak egy személyre szabott életmódváltó program, bár kétségtelen, ez egy pozitív mellékhatás. Változás belülről kifelé. Mi ebben hiszünk. Táplálkozási tanácsadónk Kitti, és futóedzőnk Sanyi segít a testi egyensúly helyreállításában, én pedig önmagatok kiegyensúlyozásában, mindezt egyszerre a teljes megújulásért.

Hozd magad lendületbe - A tavaszi fáradtság leküzdése

Ugyan van, ahol a napokban még kerek pelyhekben esett a hó, azért éled a természet, olykor a virágzó fák illata kúszik a levegőben. Itt a tavaszi fáradtság is. Ha nem lenne elég a karantén fásultság is önmagában. Egy éve alattomosan megbújó feszültség van a mindennapjainkban. Az érzés, ami hullámokban elveszi az éltető energiát.

olvass tovább

Te alapból oké vagy, nincs szükség ellenparancsokra

Te milyen ellenparancsokat követsz? Légy tökéletes! Légy erős!/Bírd ki! Tégy erőfeszítéseket! Szerezz örömet! Siess! Nem, nem a fogyasztói társadalom és a reklámok „titkos”, a pszichénkre ható üzenetei ezek. Olyan, a viselkedésünket alapvetően meghatározó úgynevezett ellenparancsokról-tudattalan viselkedési mintázatokról - írok most, amelyeket jó vagy rossz, de sokan követünk a mindennapokban és amelyek a boldogulásunkat szolgálnák. Vagy mégsem? Ennek járunk utána és keressük meg a ránk jellemző ellenparancsot.

olvass tovább

Húsvéti menü - egészségesebben (vegánoknak is)

A Húsvét itt van és biztosan sokan gondolkoztok már azon, hogy mi is kerüljön az asztalra. Lehet, hogy egy kicsit eltekintenétek a kolbászos-sült húsos töltött káposztától, kevesebb zsiradékot használnátok, desszertnek valami kevésbé nagy kalóriabombát szeretnétek. A húsvéti menünek nem kell zsírban és feldolgozott lisztben, cukorban gazdagnak lennie, sőt a húst is nyugodtan elhagyhatjátok.

olvass tovább