Kulcsszó keresés /


Anyu süt: zöldcitromos sajttorta

  • 2016. december 27.

A sütemények divatja is változik. Régen senki nem eresztette volna el a jó kis tömény csokitortát, a Dobost, meg a Rákóczi-túróst, a franciakrémesről nem is beszélve. Persze ezeket ma is imádjuk, de azért a modern kor divatja mindenkihez elért.

olvass tovább

Tökéletes őszi recept: sült paradicsomleves

Elég valószínű, hogy a legtöbb embernek a paradicsomlevesről a cukrozott, menzás változat jut az eszébe, amit gyermekkorunkban betűtésztával próbáltak kicsit csábítóbbá tenni. A másik jól ismert opció az olaszos változat, ami bőven van fűszerezve oregánóval és bazsalikommal, reszelt sajttal tálalva.

olvass tovább

Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább

A legjobb hamburgerrecept a világon

  • 2015. október 09.

Ki ne szeretné a hamburgert? Ahogy e sorokat írom, én is egy sajtburgerről ábrándozom. David Rotter sztárséf is hasonló érzéseket táplál a bucis csodák iránt, és megteremtette a világ legfinomabb hamburgerét, ami nem csak a különleges hozzávalók miatt lesz extravagáns, de még otthon is elkészíthető.

olvass tovább

Parmezános sült csirke egyenesen Itáliából

  • 2015. augusztus 03.

Valljuk be, sokan rajongunk a klasszikus olasz ízekért! Ezúttal egy olyan húsos receptet hozunk nektek, amelyet tésztával (spagetti javaslunk), és könnyed salátával is bátran tálalhattok. A sajt és a szósz miatt pedig garantált, hogy a gyerekek is imádni fogják!

olvass tovább

Szappan szívvel, lélekkel

  • 2015. július 02.

Egyre többen gondolkodnak környezet- és egészségtudatosan, egyre több ember ismeri fel, hogy korántsem mindegy mit ad az asztalra, mit tölt a poharakba, mit ken a saját és gyerekei bőrére. Reneszánszukat élik a natúrkozmetikumok, a hidegen sajtolt növényi olajokból készített természetes szappanok. Hogyan lehet profin szappant önteni? Miért éri meg magas minőségű, teljes értékű alapanyagokkal dolgozni? Miért dukál a szappanba is a 100%-ig természetes hígítatlan, hamisítatlan illóolaj a silány illatolaj helyett? A Napvirág manufaktúrát –mely minőségi natúr dermokozmetikumok gyártásával foglalkozik - vezető testvérpárral, Kolonics Ildikóval és Mariannal beszélgettem.

olvass tovább

Budapestre jön az UNICEF szolgáltató központja

  • 2015. február 19.

Az ENSZ úgy döntött, hogy Magyarországon jön létre az UNICEF (az ENSZ Gyermekalapja) szolgáltató központja - mondta Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

olvass tovább