Kulcsszó keresés /


Medvehagymás-spenótos quiche

  • 2014. február 06.

Egyszer már írtam arról, mennyire imádom a pitéket akár édes, akár sós. Nálam, akármelyik jöhet! A tengernyi medvehagymámnak és a jó fej zöldségesemnek köszönhetően – a legalább annyi spenótom révén – újra egy sós pitét készítettem. Megint csak 30 perc volt a tészta elkészítése, amíg kicsit pihent megcsináltam a tölteléket és már mehetett is a jól előmelegített sütőbe. Este vacsinak, másnap ebédre egy kis karamelizált balzsamecetes salival tökéletes volt, még a Főni is megjegyezte micsoda finomságot ebédelek.

olvass tovább

Tesztfőzésén tettük próbára az új Zepter edényeket

  • 2013. december 09.

A szerencsésebbek legalább az edényei miatt ismerhetik a repülőket és jahtokat is készítő prémium márkát. Ha úgy sem, akkor most már tényleg el kell kezdeni spórolni rá, mert kijött a legújabb sorozat, amelynek tesztfőzésén tiszteletét tette a gasztroírók krémje.

olvass tovább

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

  • 2013. július 14.

Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.

olvass tovább

Borban az egészség!

  • 2013. július 03.

A VIII. Gyógy- Bornapok- Büki Gasztro Fesztivál szervezői, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel, gyerekprogramokkal és Bük Város Bora szavazással várják a látogatókat július 24-27. között.

olvass tovább

Ezt a susogást hallani kell

  • 2012. december 10.

Nyár óta susogják gasztromán körökben, hogy a Susogó jobb lett, mint volt. Ez már elég ok, hogy az ízlelőbimbóit szerető ember ismét Pécsre induljon.

olvass tovább

Újbort a Pincepiacról

  • 2012. november 15.

Egerben egy új kezdeményezést indítanak útjára. A Pincepiacon a gasztronómia és a borok szerelmesei is találnak majd kedvükre valót.

olvass tovább