Kulcsszó keresés /


Minden élmény egy kikötőben –ízek és illatok, zene és gólöröm

  • 2014. június 13.

A harmadik VinCE Balaton és a 46. Kékszalag Nemzetközi Tókerülő Távverseny idén 2014. július 10. és 13. között várja majd a vitorlássport, a Balaton és a bor rajongóit Balatonfüreden. A rangos Kékszalag megmérettetés a legnagyobb és leghosszabb távon, 160 km-en futó verseny, míg a parti kísérőrendezvény hűsítő borokkal, minőségi gasztrokiállítókkal és ingyenes koncertekkel alapozza meg a jó hangulatot és várja a befutókat.

olvass tovább

Kóstold meg Magyarországot!

  • 2014. május 08.

Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál. A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd - a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket.

olvass tovább

l'Occhio di Stile - A Stílus szeme

  • 2014. április 15.

Már várja vendégeit az ország legújabb gasztronómiai fellegvára, a szuperluxus pesti pláza, az il Bacio di Stile tetején lévő, nemes egyszerűséggel l'Occhio di Stile-re (vagyis "A Stílus Szeme") keresztelt fine dining étterem és bár.

olvass tovább

Medvehagymás-spenótos quiche

  • 2014. február 06.

Egyszer már írtam arról, mennyire imádom a pitéket akár édes, akár sós. Nálam, akármelyik jöhet! A tengernyi medvehagymámnak és a jó fej zöldségesemnek köszönhetően – a legalább annyi spenótom révén – újra egy sós pitét készítettem. Megint csak 30 perc volt a tészta elkészítése, amíg kicsit pihent megcsináltam a tölteléket és már mehetett is a jól előmelegített sütőbe. Este vacsinak, másnap ebédre egy kis karamelizált balzsamecetes salival tökéletes volt, még a Főni is megjegyezte micsoda finomságot ebédelek.

olvass tovább

Tesztfőzésén tettük próbára az új Zepter edényeket

  • 2013. december 09.

A szerencsésebbek legalább az edényei miatt ismerhetik a repülőket és jahtokat is készítő prémium márkát. Ha úgy sem, akkor most már tényleg el kell kezdeni spórolni rá, mert kijött a legújabb sorozat, amelynek tesztfőzésén tiszteletét tette a gasztroírók krémje.

olvass tovább

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

  • 2013. július 14.

Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.

olvass tovább

Borban az egészség!

  • 2013. július 03.

A VIII. Gyógy- Bornapok- Büki Gasztro Fesztivál szervezői, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel, gyerekprogramokkal és Bük Város Bora szavazással várják a látogatókat július 24-27. között.

olvass tovább