Kulcsszó keresés /


Ha péntek, akkor Villány

  • 2015. július 03.

Rendezvénysorozat Magyarország egyik legszebb és leghíresebb borvidékén. Ha ki akarsz szakadni a szürke hétköznapokból, a főváros zajából, finom ételekre és kiváló borokra vágysz, megtaláltuk a neked való helyszínt. Még akkor is, ha csak egy napod van a szórakozásra. Ha ezek közül bármelyik igaz rád, egy dolog biztos, itt a helyed. Szóval, Ha péntek, akkor Villány!

olvass tovább

12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább

Lehelet finom érintés, gigászi hatás: A MET

  • 2015. június 19.

Mi magunk vagyunk a testünk. Feszülő izmainkkal, ínszalagjainkkal, csontjainkkal, az összes sejtünkkel, melyek nagyon is jól emlékeznek, olyan dolgokra is, melyeket a tudat már rég a szőnyeg alá söpört. A dolgok azonban nem vesznek el, és betegségek, fájdalmak, húzódások formájában, beszélnek hozzánk, testünk értünk kiált. A MET (Muscle Effect Therapy) egy általánosan harmonizáló nonverbális terápia, mely lágy, pontos érintések révén egyensúlyba hozza a testet, a lelket és a szellemet. Hatása óriások lépteivel mérhető, orvosok, pszichológusok is alátámasztják, hogy működik. Magyarországon jelent meg először, tavaly év végén az Érintés és karma című könyv a forradalmi módszerről, a MET-ről, mert a belső biztonság és béke itt van bennünk, bárki elérheti.

olvass tovább

Királynői elegancia

  • 2015. június 17.

Kifinomult szépség, verhetetlen elegancia, sokszínűség és nyitottság – ezek a fogalmak kötik össze a Miss Universe Hungary szépségversenyt az ugyancsak nemzetközi színvonalat képviselő magyar divatmárka, a Katti Zoób ATTITUDE-del. A nemrég megújult brand, amely az örökérvényű sikk és a finom kidolgozásba vetett hit találkozásából, a kivételes tervezői múlttal rendelkező Zoób Kati és a több mint fél évszázada fennálló, megváltozott munkaképességű embereket fogalkoztató, kimagasló szakmai tudású gyártó cég, a Kézmű Nonprofit Kft. találkozásából született, 2015-ben nemcsak a high fashion legújabb képviselőjeként, de a Miss Universe Hungary különleges partnereként is bemutatkozott.

olvass tovább

Wonut, az új gasztro trend

  • 2015. április 30.

A wonut a gofri és a fánk házasításával létrejött újhullámos édesség. A gofri tésztáját gofrisütőben készítjük el, majd olajban sütjük ropogósra és aranybarnára, ezután pedig cukormázba mártjuk. Az elkészült finomságot apróra vágott almával és fahéjjal ízesíthetjük, a gyümölcsöt azonban akár a tésztába is bele süthetjük.

olvass tovább

Citrusos csirkesaláta

  • 2015. április 20.

Természetes, hogy a meleg beköszöntével egyre könnyebb ételeket kívánunk meg. Így hát nemcsak a diétázóknak és az egészséges életmód híveinek remek alternatíva ez a könnyed, citrusos saláta, hanem azoknak is, akik szeretnének valami finomat enni! Persze könnyen és gyorsan, mindössze 30 perc alatt elkészíthető!

olvass tovább

A narancs nemcsak finom

  • 2015. április 05.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. További indokokat gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes a lédús gyümölcsöt rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

Új útmutató ételallergiásoknak – a Mentes és Finom védjegy

  • 2015. április 03.

A közeljövőben egy új jelölés segít eligazodni az ételallergiásoknak az allergénmentes élelmiszerek útvesztőjében. A Mentes és Finom emblémát éttermek, cukrászdák, pékségek, kávézók vagy pizzériák ajtóin is láthatjuk majd. A védjegy garanciát ad arra, hogy a betérő vendég biztosan allergénmentes ételekből választhat. A védjegy kiötlőjével, dr. Babai Lászlóval beszélgettünk.

olvass tovább