STYLELIFE


Mit tegyél és mit ne? - Social media etikett

  • 2023. november 23.

Gyakorlatilag már nem is érdemes firtatni, hogy mennyi időt töltünk a különböző social media felületeken, hogy életünk természetes részévé vált, hogy a barátainkkal Messengeren váltunk üzeneteket, a külföldön élő családtagokkal Skype-on beszéljük meg a történteket, az Instán osztjuk meg és tároljuk a gyerekeikről, kiskutyáinkról, vagy a legutóbbi nyaralásunkról készített képet.

olvass tovább

Diwali, a legnagyobb hindu ünnep és minden, amit az indiai gasztronómiáról tudni érdemes

  • 2023. november 15.

India sokak számára egy misztikus, távoli ország, amiről általában először a fűszeres ízek, illatok, a meditáció, a jóga, a sokszínűség és a hatalmas ünneplések jutnak eszünkbe. Idén világszerte november 12-én ünneplik az indiai újévet, a Diwalit. A hindu vallás egyik legjelentősebb ünnepén minden a fényekről és az emberi kapcsolatokról szól. Ranjeet Singh Dhillon, Magyarországon élő indiai üzletember mesélt az ünnepi szokásokról és az indiai modern street foodról

olvass tovább

Narancsos kísértés : Egy isteni forrócsokoládé recept!

Szó ami szó, a tél már az ajtónkon kopogtat: A levegő egyre hidegebb lesz és egyre hamarabb sötétedik, így ilyenkor hajlamosak vagyunk több időt otthon tölteni. Azt hiszem a téli kuckózás fogalma mindenkinek ismerős, így nem kell részleteznünk, hogy milyen jó érzés ilyenkor egy pohár forrócsokoládéval otthon ücsörögni. Cikkünkben egy extra finom forrócsokoládé receptjét hoztuk el.

olvass tovább

Indiai vajas csirke recept

  • 2023. november 10.

A vajas csirke világszerte az egyik legnépszerűbb indiai étel. Titka a hosszú és türelmes főzési időben és a különleges fűszerkombinációban rejlik. Somanat, az Indigo Express séfje most veled is megosztja tökéletes indiai vajas csirke receptjét, ami alapján otthon is elkészítheted ezt a sokak által kedvelt ételt.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a fahéjat

  • 2023. november 09.

A fahéj igen népszerű fűszer, legtöbben az almás pite, a kávé vagy forró csoki ízesítéséhez használják, pedig ennél sokoldalúbb fűszer, és az egészségre gyakorolt hatása miatt különösen ajánlott a rendszeresen fogyasztása. Persze nem kell minden étkezésünkbe beleerőltetni, és erőszakosan rászórni a tojásrántottára is, de érdemes szemmagasságban tartani a polcon.

olvass tovább