ÉN / Divathírek


Tél: amikor egyáltalán nem tudunk öltözködni

  • 2013. december 10.

A tél és a téli ünnepek közeledtét a világ plázásított pontjain kétségtelenül jelzi, hogy a bevásárlóközpontokban a vécétől a felvonókig zümmög, ordít, csörömpöl a dzsingülbellsz, a fák világítanak az utcákon, és az ember Facebook oldalát George Michael "laszt krisztmösz" című örökérvényű karácsonyi eposzával firkálják össze a drága barátok.

olvass tovább

Exkluzív vitorlás életérzés

  • 2013. november 15.

Ha szeretnéd megőrizni a nyár hangulatát a szürke hétköznapokon is, akkor a Schartner Nautical kiegészítői novemberben is elhozhatják neked a napfényt, a tengert és a szabadságot.

olvass tovább

Update öltöny

  • 2013. október 17.

Kedves Norbert! Régóta figyelem pályafutásodat, és meg kell mondjam, hogy azon szűk táborba tartozom, akik egyfelől elismerőleg tekintenek az általad elért üzleti sikerekre, másrészt viszont képtelenek mit kezdeni a tőled távol eső témákban történő, váteszi megnyilvánulásaiddal. Mindennemű Frízbi-beli álszakértői fellépésed ellenére, történjen az a halálbüntetés visszaállításának témájában, vagy a túlvilág senki által el nem beszélt misztériumában szívműtétedet követően, a rólad alkotott képem még mindig pozitív. Kérlek ne rontsd el!

olvass tovább

A történelem leghíresebb jegygyűrűi

  • 2013. október 10.

Tipikusan megosztó téma a nők körében a jegygyűrű-kérdés. Mindegy milyen karikát viselek az ujjamon, csak szeressük egymást a férjemmel, vagy a szélsőséges, 50 gyűrűs kép van a Pinterest wedding boardomon, és negyedévente egyszer (mindig ha unatkozom), végigböngészem az egész internet összes ékszerészét. Mivel én iskolapéldája vagyok a második típusnak, próbálok a legkonstruktívabban kijönni a dologból, és készítettem egy listát a történelem leghíresebb gyűrűiről, amik közel sem a világ legdrágábbjai, hiszen képtelenség utánajárni minden milliárdos-feleség öklömnyi kövének, ellenben olyan hölgyek viselték, vagy viselik őket, akiknek a nevét mindenki ismeri szerte a világon.

olvass tovább

Műsoron a House of Versace

  • 2013. október 08.

Donatella Versace valószínűleg nagyívben elkerülte ezen a hétvégén a televíziózást. Az Egyesült Államokban ugyanis október 5-én került a képernyőkre a House of Versace életrajz ihletésű film, amelyben a divat nagyasszonyáról nem festettek rózsás képet az alkotók.

olvass tovább

Így lehetsz divatdiktátor két hét alatt

  • 2013. október 01.

Az ősz több reklámszakember agyából is majdnem ugyanazt az ötlet pattintotta ki. Ezt azonban mi egyáltalán nem bánjuk, mert annál több helyen mutathatod meg, mennyire vagy stílusos és milyen lenne a divat, ha te alakítanád.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább