ÉN / Divathírek


Stílusról férfiaknak IV.

  • 2013. július 12.

Mindannyiunk életében adódnak ünnepélyes események. Ha már a meghívón szereplő „dress code” is eligazít, nem kell tanakodni, hogy mi illendő. De mi van, ha nem kapunk útbaigazítást?

olvass tovább

Már Parndorfban vannak a nyári kollekciók!

  • 2013. június 17.

Az első izzasztó napsugarakkal együtt megérkeztek az idén 15 éves McArthurGlen Designer Outlet Parndorf akciói is, így már nem lehet kérdés, miként legyél trendi a forró városban, a medence mellett, vagy akár a tengerparton.

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak III.

  • 2013. június 13.

Beszéltünk tehát arról, hogy a férfiak ruhatára az üzleti életben, munkában hordott darabokon kívül a „casual” illetve a „formal” viseletekből áll. A „casual wear” legalább annyira fontos, mint a „business wear” hiszen az életünk másik fontos területe a munkán kívül, a szabadidő.

olvass tovább

A Lacoste Őrület

  • 2013. április 29.

A Lacoste 80. évfordulójának előestéjén, a születésnap alkalmából rendezett ünnepségeken, maga a márka tiszteleg René Lacoste és legismertebb alkotása, a póló előtt.

olvass tovább

Nyári színkavalkád

  • 2013. április 23.

A 2013-as nyári Springfield kollekciót egyszerre jellemzi az elegancia, a vidámság és a változatosság. Világos árnyalatok, vibráló smaragdzöld, élénk acélkék és a piros különféle variáció párosulnak légies anyagokkal és új izgalmas szabásvonalakkal.

olvass tovább

A fat boy slim tükre

  • 2013. április 14.

Nem kivánok én ezzel a posttal a túlsúlyosoknak beszólni. Semmi bajom senkivel, béke van és heppiség. Persze megsértődni - éppenséggel - nekem volna okom.

olvass tovább

Identitása: metroszexuális

  • 2013. április 05.

Darwin bácsi meghalt, az evolúciós mesének vége! Azazhogy már miért is lenne vége? Csak azért, mert az öreg elment, vannak még jó páran, akik felveszik a fonalat. Példának okáért az agyturkászok. Bizony, bizony. Ahogy a jó öreg Darwin kitette a pontot, Freud bácsi már hegyezte is a ceruzáját, hogy újabb fejezetét nyissa meg a soha véget nem érő történetnek.

olvass tovább

Fendi Lace-Up Kollekció

  • 2013. március 30.

Azoknak a stílusos férfiaknak, akik szeretnének, kitűnni a tömegből és egy igazán extra csomagolásba bújtatnák a lábukat, azoknak itt az ideje, hogy felfedezzék a Fendi új, 2013-as tavaszi / nyári kollekcióját.

olvass tovább