ÉN / Divathírek


Majális, Leibovitz, Marks&Spencer

  • 2013. augusztus 22.

Igaz, nincs köze a Marks&Spencer őszi kampányának a majálishoz, de az embernek kapásból eszébe jut róla Szinyei Merse Pál festménye. Olyan neves alakokat kértek fel modellnek, mint Helen Mirren, Grace Coddington, Karen Elson, vagy az énekes Ellie Goulding. Nektek is eszetekbe jut a Majális?

olvass tovább

Casta az új olasz mamma

  • 2013. augusztus 09.

Laetitia Casta az arca Dolce&Gabbana új illatának, az Intense-nek. Az orientális virágos illat a narancsvirág és tubarózsa jegyeit tartalmazza főként, ezáltal egy valódi, szenvedélyes, nyári esszenciát lopva az üvegcsékbe. A fotósorozatot Mario Testino készítette.

olvass tovább

Stílusról férfiaknak IV.

  • 2013. július 12.

Mindannyiunk életében adódnak ünnepélyes események. Ha már a meghívón szereplő „dress code” is eligazít, nem kell tanakodni, hogy mi illendő. De mi van, ha nem kapunk útbaigazítást?

olvass tovább

Már Parndorfban vannak a nyári kollekciók!

  • 2013. június 17.

Az első izzasztó napsugarakkal együtt megérkeztek az idén 15 éves McArthurGlen Designer Outlet Parndorf akciói is, így már nem lehet kérdés, miként legyél trendi a forró városban, a medence mellett, vagy akár a tengerparton.

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak III.

  • 2013. június 13.

Beszéltünk tehát arról, hogy a férfiak ruhatára az üzleti életben, munkában hordott darabokon kívül a „casual” illetve a „formal” viseletekből áll. A „casual wear” legalább annyira fontos, mint a „business wear” hiszen az életünk másik fontos területe a munkán kívül, a szabadidő.

olvass tovább

A Lacoste Őrület

  • 2013. április 29.

A Lacoste 80. évfordulójának előestéjén, a születésnap alkalmából rendezett ünnepségeken, maga a márka tiszteleg René Lacoste és legismertebb alkotása, a póló előtt.

olvass tovább

Nyári színkavalkád

  • 2013. április 23.

A 2013-as nyári Springfield kollekciót egyszerre jellemzi az elegancia, a vidámság és a változatosság. Világos árnyalatok, vibráló smaragdzöld, élénk acélkék és a piros különféle variáció párosulnak légies anyagokkal és új izgalmas szabásvonalakkal.

olvass tovább