ÉN / Divathírek


Itt a teljes Victoria's Secret Show!

  • 2013. december 16.

Rendre minden évben novemberben szállnak alá az égből az angyalok. A Victoria's Secret Show-ban még sosem csalódtunk, hiszen a világ legkáprázatosabb tüneményeit küldi ki a csillámporos kifutóra. 2013-ban sem marad a szem szárazon. Íme a teljes műsor:

olvass tovább

Nekem te akkor is Vundersőn vagy!

  • 2013. december 12.

Tévénéző vagyok. Nem kicsit, nagyon. Sokat sejtető címmel és végre saját műsorral jelentkezik újra Balázs. Nagy elvárásokkal csüccsentem le a TV elé. Balázst ugyanis – sokakkal ellentétben - nagyon tisztelem. Szerintem ő egy igazi jelenség a mai magyar médiában, nem pusztán egy bármikor és bárkire lecserélhető szürke egér.

olvass tovább

Tél: amikor egyáltalán nem tudunk öltözködni

  • 2013. december 10.

A tél és a téli ünnepek közeledtét a világ plázásított pontjain kétségtelenül jelzi, hogy a bevásárlóközpontokban a vécétől a felvonókig zümmög, ordít, csörömpöl a dzsingülbellsz, a fák világítanak az utcákon, és az ember Facebook oldalát George Michael "laszt krisztmösz" című örökérvényű karácsonyi eposzával firkálják össze a drága barátok.

olvass tovább

Exkluzív vitorlás életérzés

  • 2013. november 15.

Ha szeretnéd megőrizni a nyár hangulatát a szürke hétköznapokon is, akkor a Schartner Nautical kiegészítői novemberben is elhozhatják neked a napfényt, a tengert és a szabadságot.

olvass tovább

Update öltöny

  • 2013. október 17.

Kedves Norbert! Régóta figyelem pályafutásodat, és meg kell mondjam, hogy azon szűk táborba tartozom, akik egyfelől elismerőleg tekintenek az általad elért üzleti sikerekre, másrészt viszont képtelenek mit kezdeni a tőled távol eső témákban történő, váteszi megnyilvánulásaiddal. Mindennemű Frízbi-beli álszakértői fellépésed ellenére, történjen az a halálbüntetés visszaállításának témájában, vagy a túlvilág senki által el nem beszélt misztériumában szívműtétedet követően, a rólad alkotott képem még mindig pozitív. Kérlek ne rontsd el!

olvass tovább

A történelem leghíresebb jegygyűrűi

  • 2013. október 10.

Tipikusan megosztó téma a nők körében a jegygyűrű-kérdés. Mindegy milyen karikát viselek az ujjamon, csak szeressük egymást a férjemmel, vagy a szélsőséges, 50 gyűrűs kép van a Pinterest wedding boardomon, és negyedévente egyszer (mindig ha unatkozom), végigböngészem az egész internet összes ékszerészét. Mivel én iskolapéldája vagyok a második típusnak, próbálok a legkonstruktívabban kijönni a dologból, és készítettem egy listát a történelem leghíresebb gyűrűiről, amik közel sem a világ legdrágábbjai, hiszen képtelenség utánajárni minden milliárdos-feleség öklömnyi kövének, ellenben olyan hölgyek viselték, vagy viselik őket, akiknek a nevét mindenki ismeri szerte a világon.

olvass tovább